A szomszéd odaadta a 6 éves kisfiának a fűszegélynyírot, és most egyedül használja, az apja tőle 10 méterre bogarászik valamit. Vélemény?
Felelötlenség,de az ö dolguk .Ebbe nem szabad beleszólni.
2 gyermekes anyuka..
Szomszédasszony, foglalkozzék a saját dolgával. A fiam már nyert szegélynyíróversenyen 4 éves korában, aranyérmet. Jövőre majd a láncfűrészes favágás versenyre jelentkezünk. Profi a gyerekem.
Üdvözlettel: a szomszéd Sanyi bácsi
Ügyes gyerek. Jó szülő. Az én kislányomnak a nagyapja a kulcsot adta, hogy csavarja fel az autó kerekét - elég jól megcsinálta, csak a falu határában gurult el :) elfelejtették utánahúzni, mert a többi gyerek, a nagyobbak, tették fel a többit, és azokat utánahúzták :)
A szegélnyíró nem nehéz, jól tette. Ilyen korban én is sarlóztam, nekem azt adták csak - mert nem volt szegélynyírónk. Sarlóztam fűkalászokat a babáknak :) Jó volt.
Ekkora gyerek ügyes, és a szegélynyíró nem veszélyes szerszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!