Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy csináljam? A férjem...

Hogy csináljam? A férjem vidéken dolgozik, és csak hétvégenként jár haza. Egyedül vagyok a 3 hónapos babámmal. Hogy lehet ezt kibirni? A szüleim is vidéken élnek, teljesen egyedül vagyok.

Figyelt kérdés
Nem birom igy. Mindig nagyon vidám, mosolygós voltam, de már nem tudok nevetni sem. Segitsetek.
2009. jan. 29. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Pár hét és nálam is ez lesz a helyzet,csak nem vidék,hanem külföld.előre be vagyok pánikolva...szüleim Szlovákiában,itt meg jóformán senkire se számíthatok.És a fiam szintén 3 hónapos,kezd fogzani...már most szinte csak kézben van el.Nemtudom mi lesz,de ez így nem a legjobb.Remélem addig eszembe jut a megoldás...
2009. jan. 29. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Megértelek. Nálunk annyial rosszabb a helyzet, hogy a férjem külföldön dolgozik és havonta 1* jön haza, a lányom már 1 éves, így napközben csak össz-vissz 2 órát alszik, viszont a korából adódóan könnyebben le lehet foglalni és egyedül is eljátszik egy darabig. A szüleim 120 km-re laknak, a párom rokonai laknak egy városban velünk. Akkor főzök, teregetek, amikor elalszik, már az is felüdülés, ha elmegyünk boltba, mert emberek közé megyek. Minden nap megpróbálok sétálni vele, ez mindkettőnknek jót tesz. Este, amikor elalszik beülök egy kád forró vízbe és megpróbálok 10 percre kikapcsolni. Ne fásulj bele a hétköznapokba, a babádnak sem tesz jót, ha szomorúnak lát, csak nyűgös lesz miatta és neked lesz nehezebb. Nem olyan sok az az 5 nap, én irigyellek érte, hogy "csak" ennyi. Fel a fejjel, mutasd meg, hogy erős csaj vagy és meg tudod oldani. Írj nyugodtan, ha kérdésed van.
2009. jan. 29. 11:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Jaj csajok, olyan rendik vagytok, hogy irtatok, és ugy sajnállak titeket, és maximálisan megértem a 2.válaszolót. Ilyen rossz időben még sétálni sem tudunk elmenni , ezért bevásárlóközpontba szoktunk járni. Nekem is ez az eggyetlen vigaszom. Az esti fürcsivel az a probémám, hogy iszonyuan félek "egyedül" itthon, és, ha elalszik a bébi, én is gyorsan megyek aludni. Tudom, nevetséges vagyok, de igy van, meghát estére ugy elfáradok, hogy teljesen kidölök. Éjjel is még 2x ébred, ezért fizikailag is kivagyok. Nagyon köszönöm, hogy irtatok, jo valakivel megostani a problémám. Kitartás nektek is.
2009. jan. 29. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!