Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meghalt az ikertestvérem, már...

Meghalt az ikertestvérem, már 2 hónapja de ez egyre rosszabb. Hogy lehet ezt kibírni?

Figyelt kérdés

Mindig mindent együtt csináltunk, összesen 2 napot voltam nélküle és most nincs SOHA TÖBBÉ, én ebbe beleőrülök. Ezt nem lehet kibírni, mostmár a sírás is nehezen megy, legszívesebben csak ordítanék egész nap. Anya meg szinte egy szót se szól azóta és ebbe is beleőrülök. Nem tudom, mit csináljak?? Jobb lesz ez valamikor? Nem bírom!!!

15/L

2013. júl. 8. 10:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy jobb lesz.

Idő.

Sablonszöveg, de igaz.

Neked különösen nehéz lehet, mivel ikertestvérről van szó.

Fontos lenne, hogy beszélj az érzéseidről, anyukádnak is könnyebb lenne, ha kibeszélné magából a fájdalmát.

2013. júl. 8. 10:27
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Az előző mindent leírt. Tudom ,hogy ettől nem lesz jobb de őszinte részvétem. Nekem is nemrég halt meg a dédanyám.

Tudom ,hogy ez mégis más de tudom milyen. :(

2013. júl. 8. 10:44
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom,idővel tényleg könnyebb lesz! Nekem is hirtelen halált kellett feldolgozni(betegség volt),én arra gondoltam,hogy neki nincs már gondja az életben,nem szenved,jó helyen van már.
2013. júl. 8. 10:45
 4/21 A kérdező kommentje:

Próbálok arra gondolni hogy jobb helyen van.. csak akkor én is ott szeretnék lenni VELE. :S

15 évig mindent együtt csináltunk, egy ovi, egy suli, mindig mindent tudtunk egymásról és most nagyon egyedül vagyok mert úgy érzem, most senki nem ismer. Mások nem tudnak rólam semmit.. Akármi történik el akarom mondani NEKI de nem lehet ... nem találom nélküle a helyemet, csak mi voltunk egymásnak, anyummal se lehet azóta beszélni mert teljesen összetört, persze ezt is értem de nekem is ugyanolyan rossz. Apánk nem törődött velünk, most is eljött a temetésre és annyi

2013. júl. 8. 10:52
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem miben hunyt el a testvéred?

Váratlan esemény volt,vagy betegség?

Őszinte részvétem!Hidd el az idő segít majd!

Kitartást és próbálj beszélni anyukáddal!!!

2013. júl. 8. 11:03
 6/21 A kérdező kommentje:

Egyik nap rosszul lett elájult többször és, és a kórházban kiderült hogy születése óta rendellenesség van a szívében de mi erről nem tudtunk, sose volt baja... és a kórházban azt mondták hogy szerencséje van hogy csak elájult mert egyből meghallhatott volna, de sürgősen meg kell műteni a szívét. 2 nap múlva műtötték de meghalt a műtét közben......

Szóval egyik nap még azt se tudtuk hogy beteg, 3 nap múlva meg már.... és én még most sem hiszem el

2013. júl. 8. 11:13
 7/21 A kérdező kommentje:
Az is olyan rossz hogy nemrég volt a névnapom és mindenki írta, hogy boldog névnapot, "szép napot" meg hogy remélik hogy jól telt a napom... Hogy telt volna jól?? 2 hónapja még csak nem is mosolyogtam, nem hogy boldog legyek...
2013. júl. 8. 11:19
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik vagyok,még azt akartam írni,hogy az én anyukám se hozta szóba a halálesetet,temetést,mintha meg sem történt volna,de ha szóba került azonnal elsírta/elsírja magát pedig lassan 5 hónapja történt ez a szörnyűség!
2013. júl. 8. 11:35
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Természetes, hogy ennyire szomorú vagy, hiszen te valóban az egyik feledet veszítetted el.

De arra kell gondolnod, hogy a testvéred NEM AKARNÁ, hogy boldogtalan légy. Ő azt akaná, hogy minél jobb legyen neked. Ehhez persze idő kell.

Ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy, kérd meg anyukádat, hogy vigyen el pszichológushoz. Ez nem szégyen, hanem segítség ebben a helyzetben.

AMúgy sajnálom.

2013. júl. 8. 12:39
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyom sajnálom, őszinte részvétem.

Mikor 21 évesek voltunk, hasonló okból vesztettem el a barátnőmet. Ő azonnal meghalt.

Hiába tudtam az eszemmel a tényt, még évekig meg akartam látogatni, vagy kérdezni a szüleitől, hogy itthon van-e?

Igen idővel csitul a fájdalom, de nagyon lassan.

Ha gondolod, írj privit.

Meg egy szakember segítsége is jól jöhet. Ez nem egy átlagos gyász, ez több annál.

2013. júl. 8. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!