Meghalt az ikertestvérem, már 2 hónapja de ez egyre rosszabb. Hogy lehet ezt kibírni?
Mindig mindent együtt csináltunk, összesen 2 napot voltam nélküle és most nincs SOHA TÖBBÉ, én ebbe beleőrülök. Ezt nem lehet kibírni, mostmár a sírás is nehezen megy, legszívesebben csak ordítanék egész nap. Anya meg szinte egy szót se szól azóta és ebbe is beleőrülök. Nem tudom, mit csináljak?? Jobb lesz ez valamikor? Nem bírom!!!
15/L
Először is fogadd őszinte részvétem.
Átérzem a helyzeted, én a nővéremet veszítettem el 4 éve. Én is mindent megbeszéltem vele, ő ismert a legjobban engem, aztán autóbalesetben meghalt..
És senkinek sem tudtam beszélni erről, hiszen csak előtte nyíltam meg...
Nagyon furának fog hangzani, amit most írok, de én az e-mail címére küldtem naponta e-maileket, amiben leírtam, hogy mennyire hiányzik, hogy mit érzek, remélem minden oké vele.
Próbáld ki, hátha segít!
Szia! Részvétem :(
Ha szeretnél beszélgetni valakivel,nekem nyugodtan írhatsz privit :)
Csatlakozom az utolsóhoz. Részvétem, bár tudom, hogy nem segít sokat.
Írj rám is privit, ha beszélgetnél valakivel.
Én mindig úgy nyugtattam magam, hogy legalább eggyel kevesebb szerettem miatt kell aggódnom, hogy vajon jól van-e vagy ilyesmi. Nem kell miatta aggódnom, mert tudom, hogy már nem lesz soha bajban, mert jó helyen van.
Ami megnyugtat még, hogy mikor szomorú vagyok és eszembe jut ő, mindig érzem a jelenlétét. Mintha itt lenne és vigasztalna. És mi van akkor, ha fizikailag nincs itt? Tudom, hogy velem van és, hogy mellettem áll bármit is tegyek:) Már sikerült feldolgoznom, ezért ha arra gondolok amit leírtam neked már büszkeség tölt el.Büszke vagyok, hogy ismerhettem és, hogy ha ő rám gondol biztos mosolyog.:)
Ha sikerül feldolgoznod csak erősebb leszel, ebbe biztos lehetsz. Ha az életben bármit elakarsz majd érni azt érte is teszed majd és ez motiválni fog.
Neked most mégnehezebb
Én mindig úgy nyugtattam magam, hogy legalább eggyel kevesebb szerettem miatt kell aggódnom, hogy vajon jól van-e vagy ilyesmi. Nem kell miatta aggódnom, mert tudom, hogy már nem lesz soha bajban, mert jó helyen van.
Ami megnyugtat még, hogy mikor szomorú vagyok és eszembe jut ő, mindig érzem a jelenlétét. Mintha itt lenne és vigasztalna. És mi van akkor, ha fizikailag nincs itt? Tudom, hogy velem van és, hogy mellettem áll bármit is tegyek:) Már sikerült feldolgoznom, ezért ha arra gondolok amit leírtam neked már büszkeség tölt el.Büszke vagyok, hogy ismerhettem és, hogy ha ő rám gondol biztos mosolyog.:)
Ha sikerül feldolgoznod csak erősebb leszel, ebbe biztos lehetsz. Ha az életben bármit elakarsz majd érni azt érte is teszed majd és ez motiválni fog.
Neked most mégnehezebb, mivel az ikertesód és még nagyon fiatal is vagy. De az idő tényleg sokat segít. És ha elakarsz majd mondani neki bármit, ne aggódj mert tudni fog róla:))
Sok sikert kívánok neked!!:)))
Kedves utolsó!
Most láttam, hogy írtál, már nem használom minden nap a gyakori kérdéseket. Köszönöm az érdeklődést!
Megvagyok, idén érettségiztem, most kezdtem az egyetemet. Az idő abban tényleg segít, hogy az ember megtanul együtt élni a hiánnyal. És már nem az van, hogy egész nap csak rá gondolok, persze minden nap gondolok rá és nagyon fáj. Akkor a legrosszabb, amikor valami nagy esemény történik, és ő nincs ott, hogy ezt átélje. Soha nem tudja meg, milyen egy ballagás, szerenád, érettségi. Egyetem. Neki konkrét célja volt, hogy milyen szakmában akart dolgozni, volt egy álma, és mindig az jut eszembe, hogy ő is idén kezdte volna az egyetemet és végre elindulhatott volna az álma felé, és mennyire lelkes lenne most, de ehelyett már soha semmiben nem vehet részt, nem lesz ott...
Szóval élem a mindennapokat, tudok nevetni, vannak barátaim, és kívülről nem látszik rajtam, hogy baj lenne. De nagyon sokszor vagyok szomorú és még mindig gyakran sírok miatta, de ezt már tudom kontrollálni, társaságban nem tör rám, mint az első hónapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!