Mostanában mimdig rossz kedvem van, sírhatnékom, úgy érzem hogy nincsenek barátaim, nincs semmihez kedvem (tanulni se, nem tudok koncentrálni). Emiatt a szüleimmel is vitatkozunk ami miatt még rosszabb kedvem lesz. Mit csináljak? Mi lehet a baj? 16/L
Nekem ez megy fél éve. :) Kitartás! Próbálj többet lenni a barátaiddal, rájössz, hogy igenis szeretnek. A szüleiddel meg legyél türelmesebb, és "ne add alájuk a lovat", tehát próbáld kerülni velük a konfliktusokat. :)
16L
Mintha magamat latnam, 15/L
Van baratod? ha nincs lehet ez is az oka, nkm peldaul az... Maganyosnak erzem magam, hiaba vannak barataim, csaladom.
Szeretet hianyom van, valaki kell szeressek ( fiut) es h o is viszonozza...
14 évesen én is ilyen voltam. Ezt nálam az iskolaváltás váltotta ki. Akkor döbbentem rá, hogy a világ tele van tinikrvákkal és plázarbancokkal... Tönkre is tettek... Azóta minden rendben és megpukkadnak, mert olyan srácé lehetek, akikről ők csak álmodnának... És ezt nem nagyzolásból mondom, csak hallottam vissza egyet s mást. :) Nálam rendbejött a ballagás után minden.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!