Mit csináltatok, hogy ne görcsöljetek rá a terhességre? Már nagyon rossz érzés, egyre rosszabb. Mi volt az a pont amitől sikerült átbillenni a görcsölésen?
Nekem 28 hónapja semmi!!!!Tokihoz járok és sajna igy nemlehet elfeledni sem!!!!!
Mi építkezünk így megprobálok ennek örülni!mindig arra gondolok hogy ne siránkozzak azért mert nincs még mert amíg nincs ezt is kikell használni!mikor gyereked van minden idődet elveszi erre gondolok és kihasználom hogy sok időm van.Hol segit ez a gondolat hol nem!!!!!!!Nagyon rossz tudom!Bárcsak lenne nekünk is
Kattanj le erről az oldalról!
Olvasgass inkább más témakörben...
Nekem segített
szia hát..sajna én is ebbe a cipőbe jártam, csak mi 3 éve próbálkoztunk eredmény nélkül pár hónapja késett a mensim 5 napot hozzá teszem soha nem szokott és én kis naív azt gondoltam h biztos terhes vagyok még tesztet is vettem sőt dokihoz is elmentem, csak hát sajna megjött...NA AKKOR ÉN AZT MONDTAM H MÉG EGYSZER ILYEN HÜLYE NEM LESZEK BORZALMAS CSALÓDÁS VOLT A FÉRJEM VÁLLÁN SÍRTAM
UTÁNNA NAGYON SOKÁIG GONDOLNI SEM BÍRTAM A BABÁRA NEM IS ÉRDEKELT VÉGRE FELHŐTLENÜL TUDTAM SZERETKEZNI ÉS MÁR EZ HATALMAS ÉRZÉS VOLT
szerintem minden nő életébe eljön az a pillanat h megérti a görcsölésnek semmi értelme, azóta rájöttem h akkor jön a baba ha Ő AKAR EZ TUTI.
JA ÉS ELŐTTE ÁLLANDÓAN IDE ÍROGATTAM A KÉRDÉSEIMET ÉS UTÁNNA ÚGY MEGUTÁLTAM EZT AZ OLDALT H KIMONDANI NEM LEHET, JA ÉS MIÉRT? ..MERT VALAKI AZT ÍRTA H A MIKROSZKÓP KIMUTATJA A ETRHESSÉGET ÉS NEKEM AMIKOR KÉSETT páfrányos volt én meg jól bedöltem, na az volt a pont az íre.
Azért én nem szeretnék 3 évig várni. Csak pár hónapja próbálkozunk, de ha nem jön fél éven belül, addig keresek orvost, míg azt nem mondja az egyik, hogy inszenmináció, aztán lombik.
Utálom, hogy sok orvos egy legyintéssel elintézi a dolgot. Olvastam már olyat is, aki 8 (!) éve próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!