Születésemkor nagyon rossz volt a szemem, most még rosszabb. Súlyzózhatok?
Kiskoromban pár évesen már elég rossz volt a bal szemem, le volt ragasztva a jobb, és szemüveget hordtam. Aztán szépen lassan csak romlott-romlott -12 dioptria körülire, azóta így van. Balra egy nagyon picit látok oldalirányba, egyébként az agy kikapcsolja a bal szemet, kivéve persze ha becsukom a jobbat, és nyitva hagyom a balt. A jobb szemem kifogástalan. Jelenleg 18 éves vagyok, tervbe van, hogy meg lesz műtve 20 éves kor körül ezzel a lézeres cuccal. Kb mennyibe kerül? -ennyire rossz szemre van egyáltalán esély, hogy megműtve teljesen jó legyen, és ne romoljon vissza?
A kérdés arra irányul, hogy emelgethetek-e súlyokat? Súlyzózni szeretnék, nem hatalmas súlyokat, de kb olyanokat, amit már 10-edszerre eléggé nehezen tudok kinyomni.
Okoskodók kíméljenek, mert számomra fontos erre a kérdésre a reális válasz, a válaszokat pedig előre is köszönöm
Első vagyok:
Szemorvostól kérhetsz tanácsot, én pedig tudok szemjavító gyakorlatokat, amiket az orvosok nem ismernek el de hatásos! Ha érdekel írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!