Milyen egy bél tükrözés? Nagyon fáj? A hashajtás előtte nap nagyon rossz? Rosszabb mint egy sima hasmenés, Nagyon megterheli a szervezetet? Mire ürül ki ha 10-kor és 14kor kell meginnom a hashajtót 2 részletben? Este már tudok pihenni?
Kérd az altatást,mert ébren nem bírnád ki!!!A férjemnek is volt,de nem nem rendesen altatnak,hanem kábítanak csak.De legalább nem tudott róla,hogy mit szenvedett a vizsgálat alatt.Kb.20 perces vizsgálat volt,de a folyosón mindenki hallotta,hogy öntudatán kívül kiabált.Nagyon durva volt hallani is.Utána felkeltették,zárójelentés és vihettem is haza.
Hashajtó:megiszod és még le se ér már mehetsz is a wc-re,rendesen kitisztít,ez jobban megterheli a szervezetet,mint maga a tükrözés.
Nekem már volt. Előtte lévő nap csak egy könnyű ebédet kaptam és délután kaptam 3 liter sós vizet ezt kellett meginnom. Nem volt olyan vészes, kipucolt rendesen A második üveggel már a WC-be költöztem szó szerint Ittam a lét és alul folyt is.
Másnap csinálták a tükrözést. Kaptam bódítást, de szart sem ért. Annyira fájt, hogy nem is tudták végig csinálni. Igaz nekem akkor éppen gyulladásban volt a belem.
Mindenkinek más a fájdalom tűrőképessége. Van aki a sós vizet nem bírja meginni annak beöntést adnak jó párat. Én inkább letuszkoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!