Meghalt az ikertestvérem, már 2 hónapja de ez egyre rosszabb. Hogy lehet ezt kibírni?
Figyelt kérdés
Mindig mindent együtt csináltunk, összesen 2 napot voltam nélküle és most nincs SOHA TÖBBÉ, én ebbe beleőrülök. Ezt nem lehet kibírni, mostmár a sírás is nehezen megy, legszívesebben csak ordítanék egész nap. Anya meg szinte egy szót se szól azóta és ebbe is beleőrülök. Nem tudom, mit csináljak?? Jobb lesz ez valamikor? Nem bírom!!!
15/L
2013. júl. 8. 10:23
21/21 Crush80 válasza:
Szia!
Hogy viseled azota?
Azt irtad, hogy 15 evet voltatok egyutt.
En most veszitettem az en Ikertestveremet, 43 evet voltunk egyutt. Kb 1 honapot tolthettunk kulon egesz eletunkben.
Hatalmas az ur!! Jatszotars, bolcsode, ovoda, iskola, foiskola, munkatars volt.
De a legfontosabb, hogy a legjobb baratom, a masik felem.😭😭😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!