Hasfájás kérdés? Ez egyre rosszabb
Figyelt kérdés
Eddig az volt hogy éjjel rúgkapált, nyöszörgött. Most 2 napja adom neki az infacolt, azóta ordítva ébred, hallom ahogy hangosan "dolgozik" a hasa. Ugy sajnàlom szegényt. Mi történt vele? Az infacol a mumus?2013. jún. 26. 02:54
1/5 anonim válasza:
Előfordulhat.Csökkentsd az adagot.Nekünk Espumisant ajánlottak.Dobozon levő minden kaja előtt 25csepptől sugárban hányt a lányom,és sikitott a fájdalomtól.Gyerekorvos mondta,napi 3*10 csepp.Ettől nem hányt,de sikitott.Igy lányom kapott minden kajánál 6cseppet,és nem volt gond.Bár tény,kiderült nem is hasfájós,mivel a cseppel megtudtam milyen is a hasfájós sírás.No de az 5*6cseppel nem volt gondja,nagyot büfögött és ennyi.De kb 2napot adtam neki csak.
2/5 anonim válasza:
Nálunk a Colief vált be. Igaz, úgy is felébred, hogy kinyomja a pukikat, de szerencsére visszaalszik utána. Próbáltuk az Espumisant is, de a javasolt 25 csepp rengeteg, elég 5 cseppel kezdeni etetésenként. Én egyelőre annyit tennék, hogy csökkenteném az adagot, gondolom az infacolnál is lehetséges (nem ismerem), és ha így sem válik be, akkor váltanék pár nap múlva.
3/5 anonim válasza:
Elvileg az Infacolnak kell pár nap amég használ. Minden étkezés előtt adod neki?
4/5 A kérdező kommentje:
Mindig adom. Nem tudom mit csináljak, hagyjam abba vagy ez csak pár napig tart és utàna jobb lesz?!
2013. jún. 26. 12:32
5/5 anonim válasza:
Ha ennyire nem bírja akkor ne erőltesd. Sokféle szer van a piacon gyerekkori hasfájásra cseppek, teák, szerintem váltsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!