A hasfájás elleni cseppektől (mi most az Infacolt használjuk) esetleg rosszabb is lehet a helyzet, nemhogy javulna?
Figyelt kérdés
Kéthónapos kislányom napok óta szó szerint szenved. Álmában is sír, nyögdécsel, gyűri a lepedőt. Ez egybecseng az Infacol adásával. De lehet véletlen is. Már teljesen tanácstalan vagyok. Mit próbáljak ki még?2009. ápr. 8. 10:33
1/3 anonim válasza:
Hagyd el a gyógyszert!!! Ha nem javul, még mindig adhatsz mást, de egy próbát megér:
Mi is így jártunk. Infacolt kapott, nem javult a helyzet. Gondoltam váltok, adtam neki Espumisant, még mindig nem javult. Kamillateával akartam később próbálkozni, de mivel nem volt itthon, 1 napig nem kapott semmit, azóta sem volt semmi baja. (Kiv. ha véletlen olyant ettem :( )
Ez már lassan 5 hónapja volt.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem a pici fiam infacolt kapott,de kár volt megvenni,mert ahogy te is íród szó szerint szenvedett,görcsölt tőle rendesen.Így a doki felírt egy gyógyszertári keveréket,ami olcsóbb olcsóbb is,és használt is.espumisan cseppek esetleg,de nekem a gyógyszertári jött be!
3/3 anonim válasza:
Szia!A barátnöm ugyan igy járt a kislányával ahogy te.Nálunk az espumisan vált be.De most állitolag van valami új.Nem tudom a nevét de aki használta az azt mondja nagyon jó.4.5 hó baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!