Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Engednétek, hogy a...

Anyukák! Engednétek, hogy a már majdnem 15 éves lányotok a barátjával aludjon?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:
70es: nekem nincs iphone-om, laptomot, tököm tudja. Van egy mobiltelefonom, amin a wifi a legnagyobb exrta, mert még csak géphez sem ülök. A ruháimat a nagyszüleimtöl kapott zsebpénzen veszem, és abszolút nem márkásak. A szüleimtöl semmit nem is várok el, magamnak fizetem azt, ami nekik teher lenne, ök csak a tankönyveimet veszik, ami nagyobb összegnek számít. Szóval baromira nem így van. Szerem én a szüleimet, és az nem pénz kérdése, hogy ne b.sszanak le minket a problémáinkért, hanem segítsenek.
2013. dec. 3. 14:02
 82/82 anonim válasza:
14 éves vagyok van egy 5.000 forintos telefonom, a szüleim azt mondták, ha telefont akarok majd gyűjtök rá pénzt magamnak, így nyáron szépen megkértem apát, hogy vigyen el dolgozni és így szereztem pénzt. Ruhákat soha nem kaptam, csak örököltem unokatestvérektől stb.Tavaly nyáron vettem az első új ruhám a saját pénzemből. Apám nem dolgozik és anyám is alig, a legtöbb dolgot ingyen kapjuk, mert 3an vagyunk testvérek. Én még életemben semmit nem kértem a szüleimtől inkább megdolgoztam érte. Anyának a legtöbb dolgot elmondom. Először majdnem 13 évesen volt barátom, még az osztályból senkinek nem volt és ezért is mint mindenért lenéztek. De nem történt semmi szerettük egymást, a legtöbb az volt, hogy megfogtuk egymás kezét. De ezt az egészet nem "menőségből" csináltuk. És én nem vagyok olyan mint a többiek, hogy már 12 évesen bulizni járnak ide meg oda, én még életemben nem voltam bulizni és nem ittam és nem is akarok még egy darabig. Egyébként anya nem enged el sok helyre, még át a barátnőimhez sem. Most viszont van egy fiú akit nagyon szeretek, és ha esetleg áthívnám, biztos lennék benne, hogy itt aludhatna. A szüleim megbíznak bennem és amúgy sem gondolnék a szexre. Csak olyan jó érzés lenne, hogy mellettem van valaki, akit szeretek. És most jöhetnek a kioktatások a "felnőttektől" akik mindentől féltik a gyereküket, de gondoljanak már bele ők nem voltak gyerekek!? Biztos mindenki csinált/akart hasonlót. És szerintem már van, aki 14 évesen is úgy gondolkodik, mint egy felnőtt, de van aki még 30 évesen sem. Minden egyén függő. Most ezen lehet vitatkozni, hogy ki mit engedne. De előbb magát kell mindenkinek megismerni utána a gyerekét. Ha meg valaki ennyire tilt valamit a gyerekétől, az a szülei hibája, hogy őt, hogy nevelték.
2014. márc. 14. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!