Anyukák! Engednétek, hogy a már majdnem 15 éves lányotok a barátjával aludjon?
Nyugodtan mondd csak el a véleményedet, bár sok értelme nem volt.
Sok begyöpösödött ember van. Szerintem nem lehet korhoz kötni ezeket a dolgokat, van, aki még 40 évesen sem érett egy kapcsolatra.
Ha van bizalom, felvilágosítás, akkor biztosan nem lesz terhes egy lány. Ők sem arról álmodnak ám, hogy 14 évesen anyák legyenek.
Akik ezeket a válaszokat írták, biztosak benne, hogy a gyerekük még nem esett át az első szexuális együttlétén? Mert aki ennyit tud válaszolni: biztos nem, azzal nem valószínű, hogy megosztják ezeket a dolgokat.
Ha a lányomat érettnek tartanám, akkor megengedném, hogy ne bujkálva kelljen megtennie, esetlegesen egy wc-ben, bokorban, stb.
#3 a belelátásról csak annyit, hogy te csak tini vagy, és nem tudod milyen anyának lenni.
De egy anya tudja milyen tininek lenni, és anyának is lenni.
Te csak egy oldalról látod a dolgot, de egy anya mindkét oldalról.
És ne azzal gyere, hogy te nem csináltál semmit. Ez nem garancia arra, hogy a mással se fog.
Ha egy tini bekapja a legyet, akkor a szülei fizetik az abortuszt, vagy ők adják a pénzt a gyerekneveléshez, a fiú szülei meg a gyt-t fizethetik.
Te még annyira kislány vagy! Persze 17 évesen megvagy győződve az ellenkezőjéről, mi? :D
Imádom:D sehol egy szóval sem említettem hogy felnőtt vagyok, bár egyszerűen zseniális hogy mielőtt betöltöd a 18-at automatikusan 5 éves vagy, utána pedig varázsütésre leszel érett felnőtt. Nha ja. Más részt, és akkor mi van ha 19 évesen "kapom be a legyet" amikor már elméletileg felnőtt vagyok, akkor is ugyanolyan megterhelő az abortusz. Akkor addig senki se szexeljen amíg nem akar gyereket. Éljen a házasáig tisztaság.... Na de ez most lényegtelen.
A belátásomról annyit, hogy amíg önök(magázódjak vagy hogy illik?) 20-30-40 évvel ezelőtt voltak tinédzserek, azóta egy kifejezetten nagyot fordult a világ (ebben van pozitív és negatív is egyben elismerem), és sajnos azt tapasztalom, hogy a mai szülők illetve idősebb korosztály egyáltalán nem lát be a tinédzserek mai világába (tisztelet a kivételnek), és ezzel megint nem támogatom hogy akkor keféljünk fűvel-fával mert a média azt sugallja, csak hogy lássuk be hogy nagyobb szexuális szabadság van, és igenis van aki mondjuk 15-16 évesen már érett erre.Nem mindenki természetesen, de ezt már az édesanyának kell látnia, hogy a gyerek milyen... ÉS HOGY A SZEX NEM ROSSZ/BŰN... Ez van. (Bezzeg 100-200 évvel ezelőtt 18 évesen szülni természetes volt?)
De igazából ahogy elnézem teljesen lényegtelen én milyen állás ponton vagyok itt, hisz az automatikusan rossz:)
Igen, úgy látszik, jót nem tudsz mondani.
Az az érdekes, hogy 17 évesen tudsz indokolni, normális hangú hozzászólásokat írni, míg a "felnőttek" erre képtelenek.
A többieknek pedig: komoly felnőttnek tartjátok magatokat, amikor egy 17 éves lánnyal szemben ilyen hangnemet használtok?
Lehet azt mondani, hogy babázzon egy 14 éves lány, de nem fog. Lehet tiltani, hogy fiúzzon, de titokban csinálja majd.
Nekem a szüleim semmit nem engedtek, és sokkal hülyébb helyzetekbe kerültem fiatalon, mint az a barátnőm, aki 14 évesen a fiújával aludhatott. Az a kapcsolat 6 évig tartott, nem úgy tűnik, hogy hibáztak a szülei, mikor bizalmat szavaztak neki.
17-es elvagy tévedve.
Egyrészt 23 éves vagyok nem 20 éve voltam fiatal.
Nem is írtam, hogy a szex bűn vagy, hogy házasságig kell várni vele.
De ebben a korban még nem ezzel kéne foglalkozni (egyáltalán párkapcsolattal sem kell). Egyszerűen azt látom, hogy akik 14 évesen már ezzel vannak elfoglalva azok 19-20 éves korukra már kiégtek. Na meg az ahol ezt engedték a szülők ott álltában a szülők is azzal voltak elfoglalva, hogy épp kivel másszanak ágyba. Normális családnál magától értetődik, hogy egy 14 évesnek otthon a helye nem a pasijánál. Attól, hogy sok a selejt még nem ez lesz a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!