Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Engednétek, hogy a...

Anyukák! Engednétek, hogy a már majdnem 15 éves lányotok a barátjával aludjon?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
58%
Mennyi sötét egyén van itt.Egy normális értékrendű,értelmes lány akinek jó kapcsolata van a szüleivel,és akit rendesen neveltek a szülei nem fog 14-15 évesen szexelni,sőt arra sem vágyni,hogy fiúval aludjon ,akkor sem ha nem tiltom,erre akartam kilyukadni.De miért is kéne engedélyezni az együtt alvást? Mert,hogy nappal is lehet szexelni? Mert igen lehet,és nem fogja megtenni,a gyereke a családjuk miatt menekülnek a szexbe meg a kapcsolatokba,azt hiszik arra vágynak,csak mert csapni való otthon a hangulat.
2013. nov. 28. 18:39
 62/82 anonim ***** válasza:
Szép és jó minden, amit itt leírtok, de ismertem és ismerek is rengeted ilyen korú lányt, és sajnos a valóság nagyon nem azt igazolja, hogy ilyenek a szülők
2013. nov. 28. 18:44
 63/82 anonim ***** válasza:
34%

64-es, ezt elmondod, ő bólogat, aztán nem az ágyban lesz az első együttlét, hanem esetleg valami koszos wc-ben, te pedig soha nem fogsz tudni róla.

De neked ez nem is fontos, csak az, hogy a világ lássa, milyen nagyszerű szülő vagy.

2013. nov. 28. 18:53
 64/82 anonim ***** válasza:
45%

B.ssza meg itt mindenki. Az megy itt, hogy a szülö megtiltotta, nyugodt a lekiismerete, full happy, a lánya/fia meg majd úgy csinálja, hogy az anyja/apja ne tudja, de és ha tudná? Nagyrésze hülye szamár, akit nem is érdekel, hajtogatja mint egy hülye hogy de ö megtiltotta, és akkor biztos nincs így.

Nagyon jól tudom, mert az én szüleim is ilyenek. Oké, jó fejek, meg elég lazák, de problémákról nem lehet velük beszélni.

Vagdostam magam. Az elsö 3 (!!!!!) évben le se sz.rták, mert úgy voltak vele, amit nem vesznek észre, az nincs. Aztán 3 év után azt mondták, hogy ne, és ezzel el volt intézve. Mondtam, hogy jó. Folytattam úgy, hogy ne lássák.

Ezt akarjátok? Hogy a gyerekeitek ne bízzanak bennetek? Ne osszanak meg veletek semmit?

A kérdésben amúgy ottalvás szerepelt, nem szex. Egyik nem zárja ki a máskiat, de nem is garantálja.

Légyszives, nyugodjatok le és gondolkodjatok.

Ezzel nem azt mondom, hogy mindenki agyatlanul kúrjon, de 14 évesen az alvással nincs baj.

2013. nov. 29. 09:17
 65/82 anonim ***** válasza:
64%

Ugyanugy nem fognak gondolkodni, ahogy a te szüleid se tették...

Mégis mitől lennének az itteni szülők mások?

Szarnak a gyerekük fejére és kész, manapság ez a divat.

2013. nov. 29. 10:08
 66/82 anonim ***** válasza:
74%
Én úgy gondolom,hogy nem engedném meg (pl a hugomnak, mert gyerektől még messze vagyok). De nem azért mert sex meg úristen, hanem szimplán azért mert egy 14 éves lánynak még otthon van a helye vagy barátnőknél pizsipartizni este, nem egy fiú ágyában, ha csinálnak valamit ha nem.
2013. nov. 29. 17:08
 67/82 anonim ***** válasza:

Nem véletlen mondják,hogy a most felnövekvő generáció(degeneráció) egy idióta..

Aztán csodálkoznak,ha 20 évesen (én most épp ennyi vagyok,mielőtt valaki lekonzervatívanyukázna)átment rajtuk már vagy hat pasi és senkinek se fognak kelleni:D mert hát ugye ők mindegyikbe szerelmesek 16-17 évesen:D

csak azt elfelejtik,hogy a pasik nem,mert csak d*ni akarnak:D

Kevés sráccal feküdtem le,elég hozzá egy kezem is bőven,de abból kettőt meg is bántam és úgy gondolom bárcsak ne történt volna meg.

Lányok: nem a tiltáson van a hangsúly,hanem azon,hogy milyen a kapcsolat a szülő-gyerek között.Aki normális családban nőtt fel rendes társaságba jár el azoknak nem fog 14 évesen azon járni az agyuk,hogy mikor veszthetik el. Ezt a sok média facebbok meg instagram generáció termelte ki magából ahol az a menő,ha a 17 éves lánynak húszezer feliratkozója van meg kinn van a csöcs-segge minden képen. Azt hiszik erre buknak a felnőtt férfiak,mert hát ugye ők már azt akarnak harmincas pasit akinek háza meg autója van. Az ilyen férfiak véleménye rólatok viszont az,hogy olcsó lyuk. Elviszed bulizni,veszel neki egy 1500forintos koktélt hazaviszed kocsival jól megtömöd azt csókolom. Volt egy jó estéjük kötöttségek nélkül és még a gyerekért se rágja a fülét. Mondhatni ürítésnek pont tökéletesek vagytok.

Ha visszagondolsz majd huszonévesen a mostani önmagadra ki fogod röhögni magadat. Tapasztalat:))

2013. nov. 30. 14:27
 68/82 anonim ***** válasza:
16%

"én kevés pasival dugtam fiatalon, de te egyel se dugj"

tipikus anya, nagyanya szöveg, lélekben te már bőven ez vagy.

2013. nov. 30. 14:30
 69/82 anonim ***** válasza:
6%
Attól hogy te fiatalon ilyen pasikkal és így dugtál egyáltalán nem jelenti azt hogy mindenki ilyen. Akkor se ha te a nagy többségbe tartozol. A kérdés sem ilyesmiről szól.
2013. nov. 30. 14:32
 70/82 anonim ***** válasza:

Erről a szarnak a gyerekük fejére témáról meg annyit, hogy mit csinálnak a szülők? Dolgoznak. Betegre dolgozzák magukat azért,hogy nektek iphonotok legyen meg a Bershkából tudjatok öltözködni,mert ha nem akkor nem vagytok ugye menők.

Ebbe gondoljatok bele. Idegesek is és gyakran a szülők,mert a kapcsolatuk gyakran nekik sem felhőtlen. Gőzerővel dolgoznak és erre gyakran rámegy a házasságuk és gyerekekkel való kapcsolatuk is.

Nem csak nektek vannak érzelmeitek,hanem nekik is.Nekik is fáj, hogy ti nem beszéltek velük,mert nem akartok.

2013. nov. 30. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!