Szülők! Mennyi idő után engednétek meg a 16,5 éves lányotoknak hogy a 20 éves barátjával aludjon? Természetesen nálatok.
Figyelt kérdés
1 hónapja járunk, de már kb. 3 hónapja ismerem, és már ismerik is, sokat szoktunk nálunk is lenni.
Jaj és már tudják, hogy nem vagyok szűz. (11 hónapos kapcsolatom volt)
2013. nov. 10. 21:41
1/19 anonim válasza:
Nem. A lány kora 16 akár odaírunk mellé egy tizedest akár nem. A kapcsolat hossza nevetséges, még ha 16 évesen 1-3 hónap baromira soknak is tűnik. Nem támogatom a jövő-menő tinikapcsolatokban az ottalvást. A szűzesség egy dolog, mindenki maga dönti el, mennyi idő után és kinek adja oda, a saját fejét verheti utána a falba. Az más kérdés, hogy szülőként nem adok rá alkalmat, hogy egy 20 éves férfi kihasználja a lányom 1 hónap járás után a saját házamban.
2/19 anonim válasza:
Félév után átgondolnám, előbb szóba sem jöhet.
3/19 anonim válasza:
Én is fél év után atgondolnam, elobb nem! Persze ha sexelni akar tuti talál rá alkalmat de az a fél év azért bizonyitana valamit, higy valóban szereti a lányomat vagy csak arra kellett volna neki! Azert a kezdetektől tamogatnam a lányomat, higy ha esetleg a gumi kiszakadna stb akkor ne féljen hozzám fordulni segítségért!
4/19 anonim válasza:
Én ha lányom lenne, szerintem engedném, mert még mindig jobb, ha tudom hol van, ráadásul a családom női tagjai iszonyú önfejű, makacs emberek, így amit a fejükbe vesznek azt meg is csinálják. Ezen felül a védekezésükre is nagy hangsúlyt fektetnék felvilágosítással, pénzzel, ahogy csak tudok.
5/19 anonim válasza:
3-4 hónap után engedném, hisz így is úgyis lefekszenek egymással, naivság lenne azt hinni, hogy nem.
6/19 anonim válasza:
Bár még nem vagyok szülő, de nekem pont 16 évesen engedték meg, hogy a 20 éves barátomnál aludjak - igaz, akkor már majdnem másfél éve együtt voltunk (és vagyunk is a mai napig).
Ha 16 éves gyerekem lesz, szerintem én is olyan fél-egy év együtt töltött idő után fogok elgondolkodni a dolgon, plusz szeretném majd rendesen ismerni a barátját.
21L
7/19 anonim válasza:
legalább 1 év,és 17 alatt nem engedném
8/19 anonim válasza:
azt azért megjegyezném 16 vagy és volt 11 hónapos kapcsolatod tehát 15 körül lehettél ami szintén nem olyan sok de már nem is vagy szűz,kissé meggondolatlan vagy de majd rájössz
9/19 anonim válasza:
Nekem még nincs gyerekem, de anno a barátnőim szülei nem csináltak ebből problémát. 16 éves koromban a megismerkedésünktől számított 2. hétvégén vitt haza a barátnőm, mutatott be a családnak, és aludtam ott.
10/19 anonim válasza:
Én egyáltalán nem engedném meg ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!