Szülők! Mennyi idő után engednétek meg a 16,5 éves lányotoknak hogy a 20 éves barátjával aludjon? Természetesen nálatok.
1 hónapja járunk, de már kb. 3 hónapja ismerem, és már ismerik is, sokat szoktunk nálunk is lenni.
Jaj és már tudják, hogy nem vagyok szűz. (11 hónapos kapcsolatom volt)

Én 17 éves kortól engedném meg egy komolyan kapcsolatban, előtte nem. Lehet itt jönni a ritka példákkal ( hogy mi már 15 évesen is együtt aludtunk és máig együtt vagyunk), a tendencia azért azt mutatja, hogy ebben a korban még tényleg csak "jövő-menő" kapcsolatokról van szó.
És itt nem a szexről van szó, nyilván tudják csinálni délután is, hanem az értékekről. Az együttalvás egy intim dolog, nem kell mindenkivel átélni és nem kell 18 éves korára már mindent kipróbálnia az embernek, megvan mindennek a maga ideje.
Én szeretnék értékeket átadni a gyerekemnek, ezért sem fogom megengedni azt, hogy minden párhónapos tiniszerelmével együtt aludjon és hasonlók.

Nem tudom, hogy miért kell hozzászólnia ehhez a témához szövegértelmezési problémával küzdő gyedeknek. Mint többen írtuk, senki nem hiszi, hogy egy 16 éves nem fog szexelni a barátjával, mert fog. A lényeg egyszerűen nem ezen van, hanem azon, hogy nem kell minden jött-ment hirtelen tinikapcsolatban együtt aludni valakivel, az ugyanis már egy komolyabb szándékot jelez.
Aludjanak együtt felnőtt emberek a párjukkal, a gyerekek és tinik meg járjanak át egymáshoz. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!