Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mennyi idő után...

Szülők! Mennyi idő után engednétek meg a 16,5 éves lányotoknak hogy a 20 éves barátjával aludjon? Természetesen nálatok.

Figyelt kérdés

1 hónapja járunk, de már kb. 3 hónapja ismerem, és már ismerik is, sokat szoktunk nálunk is lenni.

Jaj és már tudják, hogy nem vagyok szűz. (11 hónapos kapcsolatom volt)

2013. nov. 10. 21:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
nekem 16 évesen 5,5 évvel idősebb barátom volt (van azóta is..) és 9 hónap után engedték meg az együtt alvást.
2013. nov. 11. 22:04
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Én 17 éves kortól engedném meg egy komolyan kapcsolatban, előtte nem. Lehet itt jönni a ritka példákkal ( hogy mi már 15 évesen is együtt aludtunk és máig együtt vagyunk), a tendencia azért azt mutatja, hogy ebben a korban még tényleg csak "jövő-menő" kapcsolatokról van szó.

És itt nem a szexről van szó, nyilván tudják csinálni délután is, hanem az értékekről. Az együttalvás egy intim dolog, nem kell mindenkivel átélni és nem kell 18 éves korára már mindent kipróbálnia az embernek, megvan mindennek a maga ideje.

Én szeretnék értékeket átadni a gyerekemnek, ezért sem fogom megengedni azt, hogy minden párhónapos tiniszerelmével együtt aludjon és hasonlók.

2013. nov. 12. 12:10
 13/19 anonim ***** válasza:
11%
Soha nem értettem,hogy miért ekkora probléma,hogy aludhat/vagy nem aludhat. Szerintem amit meg akarnak tenni,az úgyis megteszik. Mit ad a kapcsolatodhoz az együttalvás?
2013. nov. 12. 14:55
 14/19 A kérdező kommentje:
A szüzesség elvesztéséhez szeretnék annyit hozzátenni, hogy 16 éves voltam már akkor, és nem bántam meg. :)
2013. nov. 12. 18:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Az együttalvás érték és kiváltság, nem kell mindenkivel megélni. Én így gondolom, akinek tetszik, az nevelje máshogy a gyerekét.
2013. nov. 12. 19:03
 16/19 anonim ***** válasza:
11%
Aki azt hiszi, hogy egy 16 éves lányt az, hogy nem alhat együtt a pasijával meggátolja abban, hogy lefeküdjön vele, az mind félkegyelmű. Meg fogja találni a lehetőséget ez tuti. Akkor ez inkább egyfajta kontroll alatt történjen szerintem.
2013. nov. 12. 19:51
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem az félkegyelmű aki nem fogja fel nem a szex a fő szempont,hogy 16 évesen ne aludjon fiúval egy lány
2013. nov. 12. 20:11
 18/19 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom, hogy miért kell hozzászólnia ehhez a témához szövegértelmezési problémával küzdő gyedeknek. Mint többen írtuk, senki nem hiszi, hogy egy 16 éves nem fog szexelni a barátjával, mert fog. A lényeg egyszerűen nem ezen van, hanem azon, hogy nem kell minden jött-ment hirtelen tinikapcsolatban együtt aludni valakivel, az ugyanis már egy komolyabb szándékot jelez.

Aludjanak együtt felnőtt emberek a párjukkal, a gyerekek és tinik meg járjanak át egymáshoz. Pont.

2013. nov. 12. 20:29
 19/19 anonim válasza:
Ha volna ennyi idős lányom biztosan nem engedném meg neki. Egyrészt, egy 20 éves srácnak teljesen más igényei lehetnek mint egy 16 éves kislánynak, másrészt 4 hónap az lófütty. Megértem az álláspontod, magam is ennyi idős vagyok és én is szeretném, de így sem tudnék igent mondani. Még magamnak sem..
2016. jún. 15. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!