Engednétek a 13 éves lányotoknak hogy 17 éves barátja legyen?
Én vagyok a lány anyukája
Gondolhatjátok,mennyire rajongtam a dologért...
Kedves 13-eves lany.
Nagyon irtam volna...nagyon...
De inkabb visszafogom magam es nem mondok semmit.... . .
Én ha szülő lennék nem engedném, csak szabályok mellett. Mert az egyik osztálytársnőm szintén 13 éves és két hete feküdt le a pasijával aki 16. A fél suli erről beszél de őt nem zavarja sőt még néha örül is neki ha leribizik(hogy miért az nem tudom, valszeg büszke rá) az anyja nem tud róla h szexszelnek, mert mindent elhisz a lányának, aki azt mondja neki h még nem is csókolóztak. De ez az ő dolga.
A lényeg h egy 16-17-18 éves fiú már nem csak kézenfogva akar sétálgatni a barátnőjével,akkor is ha az cs 13 éves.
De szerintem ha megbeszéled vele, h ne sexszeljen az nem biztos h nem is fog. Inkább beszélj neki a védekezésről, és h csak azt engedje meg a fiúnak amit ő is akar(testileg) és h inkább a szobályában csinálják mint egy parkban.
Igazából az lenne a legjobb ha nem járnának, de ha megtiltod nekik akkor is találkozni fognak és együtt lesznek cs te nem fogsz tudni róla.
13L
Ui.: mielőtt bárki is bármit mondana,h 13 évesen hozzászólok a témához, vagy h én is ezt csinálom, akkor elmondom h NEM cs sok ismerősöm van akik ezt csinálják és látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!