15 éves lányotoknak engednétek, hogy barátja legyen?
Persze, de az addigi "szabályokat" ugyanúgy be kellene tartania.
Hétköznap X időre otthon, hétvégén X+ időre, tanulás rovására nem mehet, csak az otthoni feladatokat nem elhanyagolva...stb. Nem engedhetne meg magának többet csak attól, hogy barátja lett.
(Láttam már erre példát, hogy valaki az idősebb pasijára hivatkozva követelt volna "más bánásmódot".)
Természetesen félteném a tizenkettedikes (18 éves?) széptevőtől. Jobban, mint egy korabelitől. Mivel egy 18 éves még ugyanolyan éretlen és megbízhatatlan (óvszerhasználat), nagyobb az igénye, alapnak érzi, hogy megkapja.
Remélném, hogy a lányomnak van esze és nem a semmiért beszéltem éveken keresztül a megfelelő védekezésről..stb.
igen enegdném, bár nincs ekkora lányom.
Úgy gondolom, ha nem engedett, attól még lesz barátja, hisz megtiltani úgysem tudod. Úgyhogy inkább legyél a bizalmasa és amit előttem is írtak, a szabályaitok maradjanak. A fiú miatt ne elygen se szigorúbb, se lazább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!