Szülők! Ti engednétek a 13 éves lányotoknak hogy? (minél több válasz jöhet )
16 vagyok, én is tangát hordok és még sem élek nemi életet. Nem azért hordok azt,mert,hogy arra várok,hogy "na mikor kapják már le rólam a gatyát?!" hanem,mert nekem kényelmesebb meg ha cicanadrágot/leggingset veszek fel akkor zavarna,hogy látszik a bugyim formája.
Nem tudom mióta használok tangát (amúgy nem minden nap,van mikor inkább franciát vagy rendeset veszek fel) ,de azt tudom,hogy nem kértem engedélyt,szimplán azt használtam. Anyum nyílván tudta,mert ha ő mosott akkor látta,hogy milyet mos ki,de nem tiltotta meg.
Azthiszem 14-15 évesen kezdtem hordani. De attól herótom van mikor a 11-2-3 éves kiscsajszik kiteszik a tanga pántját a gatya felé,hogy mindenki lássa,hogy az van rajtuk...
Lehet, hogy attól nem függ, hogy ki mikor veszti el, de rohadt egészségtelen, úgyhogy a saját lányomat próbálnám lebeszélni róla. Cicagatyát meg szerintem nem vesz fel úgy az ember, hogy látszódjon a bugyija, mert ízléstelen, és máris nem kell amiatt aggódni, hogy látszik e a bugyi vonala.
Szóval a saját lányomnak én nem vennék, ha meg venne magának, akkor megnézheti magát, amikor valami jóféle nőgyógyászati fertőzést összeszed, mert ő annyira trendi akar lenni. És ne jöjjön senki azzal, hogy de ő rendesen mosakszik, és attól függ, mert nem.
Nem, napi szinten semmiképp. Csak olyan esetben, ha a ruhája indokolná.
Nekem abban az időszakban amikor tangát hordtam elég sokszor összeszedtem valami fertőzést, holott rendszeresen tisztálkodtam. Amint visszatértem a franciabugyira egyből megszűnt minden.
Persze van akinek nincs vele gondja, ugyanúgy ahogy van akinek a tamponhasználattal nincs baja van aki meg érzékenyebb, hát nekem meg a tanga okozott problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!