Ti megengednétek a 16 éves lányotoknak hogy fiúkkal barátkozzon és találkozzon, vagy átmenjen hozzájuk?
Nincs sok fiú barátom, 2-3 van, de ők már régi barátaim. Idősebbek nálam 2-3-4 évvel, érettebbek, mint a korosztályom, ezért jövök jól ki velük.
Összejárok velük, vagy áthívjuk egymást, baráti alapon. Anyám nem is akar róla hallani, mikor az egyik hazakísért, mert besötétedett, és messze lakom, lek@rvázott, mert van barátom, de vele szomszédos városba lakunk. Mikor nincs itt, hiányolom a társaságot. Lány barátnőim is vannak, de velük nem érzem magam olyan jól, mint a fiúkkal.
Mindig hozzávágja a fejemhez hogy én biztos megcsalom a barátomat, mert az egyik legjobb barátom egy fiú, és vele sokszor szoktam találkozni. Pedig tudja hogy megbízható lány vagyok, sosem jártam bulizni, nincs káros szenvedélyem, nem iszom alkoholt, ő mégsem bízik bennem, pedig sose tettem semmi olyat, amivel elvesztettem volna a bizalmát.
Ti hogy reagálnátok? Megengednétek?
Csak délutánonként szoktam összefutni velük, a vagy maximum 8 ig, este nem vagyok kint én sem.
De nem is csak az, hogy le k@rváz, hanem el se enged hogy találkozzak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!