Szülők! Így megengednétek, hogy a 17 éves lányotok a barátjával aludjon?
Figyelt kérdés
Messze lakik a barátom és nyáron jön 1,5 hétre. Viszont panelházban lakunk, nincs vendégszobánk. A barátom lenne a szobámban, én meg a tesóm szobájában aludnék a vendégágyon de az számomra borzasztó úgyhogy maradna a padló. Nem csinálnànk semmi "rosszat", még várnék a szexel és ezt a barátom is tudja/elfogadja. Meg nyilván nem akkor csinálnánk amikor az egész család itthon van, főleg,hogy kb minden áthallatszik. De mint mondtam még várnék a szexel. A szoba ajtó is nyitva lenne.2013. ápr. 8. 23:31
1/13 anonim válasza:
Én megengedném. És ha a barátodat is megismerném, és azt látom, hogy megbízható, normális fiú, akkor én azt is engedném, hogy együtt aludjatok ketten, csukott ajtónál. Nekem is van egy kislányom, és én is voltam 17 éves :) Anyuék bíztak bennem és ez jól esett.
2/13 anonim válasza:
Én is megengedném. Talán még azt is, hogy egy szobában aludjanak, bár ez utóbbi attól függene, hogy mennyire szimpatikus a lányom párja, és mennyire megbízható a lányom (védekezés).
Tudják már a szüleid?
3/13 anonim válasza:
Találkoztál már vele? Mert ha nem, még a lakásba sem engedném be.
4/13 anonim válasza:
Én is megengedném. És egyébként sem az én dolgom, hogy a lányom milyen párt választ magának, tehát nem az alapján döntenék, hogy szimpatikus-e vagy sem... Bíznék annyira a lányomban, hogy képes eldönteni, kivel érzi jól magát. Az meg a másik, hogy elég kínos lenne szerintem a srácnak is és a lányomnak is ez a külön szobában altatás. Nyilván nem akkor szexelnek, amikor mi is ott vagyunk, ha meg igen, akkor érezzék jól magukat. 17 évesen már elég érett szerintem az önálló döntésekhez.
6/13 anonim válasza:
Ha már ismeritek egymást,találkoztatok akkor megengedném,de kérdés mióta vagytok együtt,és nem engedném egy ágyban,csak ha már én is,mint szülő ismerem a srácot.
7/13 anonim válasza:
Szerintem olyan mindegy, hogy mióta vannak együtt... Mi az első barátommal 4 évig voltunk együtt, 1,5 után szexeltünk először, mégis szakítottunk a középsuli végén. Most a párommal 5 éve vagyunk együtt, van két gyönyörű gyermekünk, és nem voltunk még 1 hete együtt, amikor összeköltöztünk. Pedig nem ismertük egymást előtte... Nem értem továbbra sem, hogy mi a probléma az együtt alvással...
8/13 anonim válasza:
nem mindegy hogy 20on vagy tizenéves vagy azért
9/13 anonim válasza:
Előző vagyok. 14 éves voltam, amikor az első barátommal összejöttünk, 19 pedig, amikor a mostani párommal. Szóval tizenéves voltam mindkettőnél.
10/13 A kérdező kommentje:
Persze, már találkoztunk. Anyáék is találkoztak vele. Csak 1,5 hétig nem szívesen aludnék a földön.
2013. ápr. 9. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!