Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hagynatok a 15 eves lanyoto...

Ti hagynatok a 15 eves lanyotoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok anyukak.

A lanyom igen jo tanulok, es jo gyerek.Van egy 8 honapos kapcsolata, en kiegyensulyozottnak latom ezt az egesz kapcsolatot.Ti engednetek, hogy egy csaladi osszejovetelen..(keresztelo, ballagas..) egyutt jelentkezzenek.Vagyis templomba is egyutt jelentkezzenek meg ilyen dolgok?

Koszonom.

2013. jún. 1. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

ebben az esetben, amit írtál, igen. Régen nekem is pont így volt, 18 éves koromig jártunk.

Szerintem igenis mutassák meg, hogy ennyi idősen is lehet normális kapcsolata valakinek.

2013. jún. 1. 23:28
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem persze,de együtt aludni nem engedném őket,még 2 évig.
2013. jún. 2. 09:13
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó: hát ha te 2 évig nem hagynád őket együtt aludni, és 8 hónapja járnak, akkor biztosra veszem, hogy átszöknének egymáshoz. Szerintem már most aludtak együtt, nemhogy még 2 évig ne! Te normális vagy? Kíváncsi vagyok, te hány hónapos kapcsolat után aludtál együtt a pároddal...
2013. jún. 2. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
7%
15 évesen nem aludtam együtt senkivel már megbocsáss,19 évesen meg 1 hét után,de azért 19 éves és 15-16 éves között van különbség,érdekes én nem akartam gyerekként fiúnál aludni,nem kell együtt aludni,az nem a gyerek kapcsolatok sajátja ugyanúgy ahogy a szex sem.17 évesnek már engedném,ha van hosszabb kapcsolata de 15 éves gyereknek 8 hónap után sem.
2013. jún. 2. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy 8 hónapos kapcsolat sok esetben felnőttek között is komolynak számít... Én hagynám, sőt, szerintem nekem természetes lenne. Egyébként gyanítom, hogy akkor is hagynám, ha nem tűnne komolynak a kapcsolat. Valamiért az az érzésem, hogy a következő barátját be sem mutatná, ha én nem venném komolyan a jelenlegit. De ezt most úgy mondom, hogy még meg sem született az első gyermekem. 15 év múlva lehet, hogy másképp fogom gondolni. :)

Talán ide tartozik: húgom kérdezte az esküvőnkkor, hogy a barátja rajta lehet-e a családi fotóinkon (annyira még nem jártak régóta, 21 évesek voltak). Én rábíztam: azt mondtam neki, hogy engem nem zavar, de a képeken rajta fog maradni - ő gondolja át, hogy ha esetleg szétmennének, ez mennyire fogja zavarni. Végül, azt hiszem, a közös családi fotókra nem állt be a srác, de ez az ő döntésük volt. És még mindig együtt vannak. :)

2013. jún. 2. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Ööö most ezt a "együtt jelentkezzenek" dolog mit is takar? :D
2013. jún. 2. 17:55
 7/9 A kérdező kommentje:

Ajaj.Tul messze mentunk, barataim.Ki mondta, hogy egyutt alszanak, meg szexelnek 15 evesen?Oke, volt olyan, hogy ejjel 1ig filmeztek..s gondolom mar volt olyan, hogy simiztek egymast stb..ez ellen nem tehetek.Nagyon rendes srac, szereti a lanyomat.En imadom oket.Megbeszeltuk mar sokszor a szexes ugyeket, de meg nem szeretne a lanyom es a fiu sem erolteti.:)

Koszonom.

2013. jún. 2. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

Anyuka nekem más a véleményem :)

Én nem örülnék, ha családi összejöveteleken együtt mutatkoznának. Azért, mert ők csak tinik, akik szeretik egymást, és járnak. Ez tök jó, de miért kell a nagy rokoni társaságba bemutatni valakit, akivel nagyon nagy eséllyel úgysem marad együtt? Szeretném a kissrácot, de sztem nem kell családtagként tekinteni, és pl ballagásra magunkkal cipelni. Nagyon vagány, laza természetűnek tartom magam, ebben viszont konzervatív vagyok. Ők még nem tartoznak össze. Majd ha gyűrű villan, saját kocsival jön a lovag, akkor persze, álljon ott a hercegnő mellett, de 15 évesen nekem kicsit nevetséges, h komoly udvarlóként jelenése van a családi progikon.

:) saját vélemény, nem biztos, h igazam van.

2013. jún. 7. 10:41
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Az utolsó válaszolóval egyet értek teljesen.
2013. jún. 7. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!