Ti engednétek 13 éves lányotoknak, hogy kiszedesse a szemöldökét?
Igen!
Ízlésesen szépen ki tudja szedni a kozmetikus.. én 600ft-ot fizetek alkalmanként és nagyon szépen csinálja (gyantával)
Ha ízlésesen ki van neki szedve akkor miért ne?!
Én is 13 körül szedettem ki először kozmetikussal. :)
18/L
köszönöm a válaszokat, igazából én vagyok a 13 éves lány..:)
nincs összenőve, csak pát barátnőm már szedeti és sokkal szebb tőle az arca, meg ilyesmi.
Persze, mert letisztul az arc, ha ízlésesen kiszedeti, az teljesen rendben van! Ha tetováltatni akarná, na akkor mondanék egy határozott nemet, mert még ha alakul később az arc, a szemöldök meg nem lesz már olyan, mint ami jól állt, akkor az lenne a baj.. :)
Engem is elvitt anyukám 13 évesen, mert vastag volt és majdnem összenőtt. Ha lányom még kicsi ehhez de ha szeretné, el fogom vinni kiszedetni neki!
Persze,hogy engedném.És remélem,hogy majd lesz is rá lehetőségem,hogy ilyet kérdezzen tőlem a gyerekem.Mondjuk nekem úgyis kisfiam lesz,ha lesz gyerekem,de mindegy,csak egészséges legyen.:)
Egyébként ez nekem úgy volt,hogy egyik ismerősömmel meg a lányával meg anyával elmentünk kozmetikushoz,hogy az ismerősömnek a szemöldökét kiszedje..aha,ez meg is történt,de aztán mondta az ismerősöm anyámnak,hogy most az enyémet is kiszedi a kozmetikus XDD és onnantól nem volt választása anyámnak,de ellenkezni sem ellenkezett volna,ahogy láttam rajta.
Én nyitott anyuka akarok majd lenni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!