Ti engednétek 13 éves lányotoknak, hogy kiszedesse a szemöldökét?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 17:45
21/26 anonim válasza:
Én is ennyi idős voltam, amikor először kiszedtem a szemöldökömet. Apa szerintem észre sem vette (nyilván azóta rájött, mert látott már szemöldököt szedni), anyának mondtam, de ő elég nyitott és laza anyuka, szóval nem szidott le érte. :D
16/L
22/26 anonim válasza:
Szépen formázottra, természetesre igen, de ez a cérna szemöldök, ami már vagy 10 éve divat itthon, ráadásul k*rvás, na olyanra nem.
23/26 anonim válasza:
Attól függ... Ha már kezd összenőni akkor igen :D Amúgy meg fölösleges, mert utána kéthetente menni kell kozmetikushoz kiszedetni... Szóval, az attól függ :)
24/26 anonim válasza:
ez mióta korfüggő? :D hagyjad szerencsétlen gyereket had szaladgáljon bokros szemöldökkel fiatal még ahhoz h jól nézzen ki
25/26 anonim válasza:
Én engedném, én is kb ennyi idős voltam amikor elkezdtem szedni magamnak, persze elég bénára sikerült.. Annál azért jobb ha anyukád elvisz egy kozmetikushoz aki érti a dolgát :)
26/26 anonim válasza:
Persze hogy engedném, miért ne? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!