Mit látnátok jónak és még megengedhetőnek 19 éves lányotoknak?
100% h már szexeltek :))
Ha jol nevelted védekezik, de ebbe már beleszolásod nincsen. De arra rákérdezhetnél finoman h orvosnál volt e már, mert évente 1x 2x illik elmenni egy rákszűrésre és megnézésre. Ha már voltatok bocsi :))
Már nagykorú azt csinál amit akar, el kell fogadnod, felnőtt!
Tuti hogy szexeltek már. Ha jól nevelted a lányod akkor védekeznek és odafigyelnek mindenre.
A fiú csak egy évvel idősebb, és igen férfi. de a lányod meg kész NŐ :)
Mivel nem írtál kort, bocsáss meg, hogy letegezlek. Én 17 éves vagyok. Van egy 24 éves barátom, már 8 hónapja. Én az anyukámnak mindent elmondok töviről, hegyire, hogy mi történik közöttünk. Elmondtam, hogy 5 hónap után lefeküdtünk. Nem akadt ki. Szerintem ezt egy anyának el kell fogadnia, hogy fel nő a lánya. A te lányod ráadásul már nem 17, hanem 19. Lassan egy teljesen érett nővé válik. Valószínűleg két év alatt már javában van szexuális élete. Ezen szerintem nem kéne ki akadni, te is voltál fiatal, te is szeretkeztél. De viszont azt nem értem sok anyánál, hogy miért nincs meg egy minimális barátnői kapcsolat a lányával. Ezeket a dolgokat mind-mind meg kéne beszélnetek.
Na meg az a kijelentés, hogy "Rendes a fiú,rendes,de akkor is fiú és férfiből van" a lányod meg lányból és ugyanúgy vannak testi vágyai mint egy fiúnak. Talán sokszor még erősebbek is.
Valamint említetted, hogy kollégisták. Ha képesek a kollégiumban egyedül megélni, akkor már bizony felnőttnek számítanak. Tudnak magukra vigyázni mind szexuális, mind az élet terén.
Továbbá nem tudom mennyire vagy tájékozódott a mai 15-16 éves korosztálynál. Én személy szerint nem vagyok olyan, de a kihívó öltözék, a mielőbbi pártalálás, és szexuális élet, ebben a korban lassan elengedhetetlen. A lányok korábban érnek, mint értek a te korodban.
Szóval mindezeket összegezve csak azt javaslom, hogy nyugodj meg, biztos van köztük szexuális élet, de attól még rendesen vigyáznak ők egymásra. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!