Ti engednétek a 17 éves lányotoknak hogy barátja legyen?
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 12:23
1/10 zabmester válasza:
Nem hiszem, hogy ebbe beleszólásom lenne. Mármint abba, hogy legyen barátja. Hogy hova mehet, mikorra kell hazaérnie, stb. az természetesen rám is tartozik, de miért ne járhatna valakivel?
3/10 anonim válasza:
Igen.
17 évesen már 3 éve ugyanazzal a fiúval jártam.
32/N
4/10 anonim válasza:
Persze, nekem is volt..pedig nem is kezdtem korán, barátnőimnek már mind volt előtte is barátja...
Ennyi idősen már ismerkedhet nyugodtan, azt, hogy ezen belül mi történik és hogyan, nevelés kérdése...
5/10 anonim válasza:
Persze! Nem vagyok szülő , de ha az lennék természetes dolog. Ráadásul beleszólásom úgyse lehetne. Mert ha nem engedném meg neki akkor is megtudná oldani. De nem kislány. :))
6/10 anonim válasza:
Igen, ilyen idős korban már normális, hogy ismerkedni akar ellenkező neműekkel, szerintem ebben még nincs semmi baj.
7/10 anonim válasza:
Engedni fogom,ha lesz gyerekem,persze.:)
8/10 anonim válasza:
Az én szüleim boldognak lennének ha lenne. 17L
9/10 anonim válasza:
sosem értettem az ilyen szülőket. Mi az, hogy egy lánynak nem lehet barátja? Egyáltalán hogy tiltják meg? "Nem kislányom, nem lehetsz szerelmes!"?
Oké, 12-13 évesen azért erősen más irányba terelném de 16-17 éves korban ez teljesen egészséges.
10/10 anonim válasza:
az én anyukám 17 évesen ismerte meg az akkor 15 éves apukámat. 27 éve együtt vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!