Engednétek a 13 éves lányotoknak hogy 17 éves barátja legyen?
16 évesen válaszolok.Oké,hogy 1-2 évvel idősebb a pasija,de szerintem 4 év körkülönbség az sok.Amikor ennyi idős voltam volt egy 15 éves barátom,nem csináltunk semmit,csak csókolóztunk.Az osztálytársamnak 17 éves pasija volt,a srác rávette a csajt,hogy feküdjenek le,aztán rá egy hétre szakított vele.A környezetemben a legtöbb srác,akinek 13-14 éves barátnői vannak vagy átlagon aluli kinézettel rendelkeznek,vagy a személyiségük / "intelligenciájuk" miatt nem áll szóba egy velük egykorú lány sem.Meg úgy őszintén,nem értem,hogy mit lát egy 17 éves majdnem nagykorú srác egy még fejletlen 13 éves kislányban?
Én a szülők helyében nem engedném meg,de az a baj,hogy titokban tudják folytatni a kapcsolatukat.
Hát elég nehéz kérdés. Igazából neked kell ismerned a lányod, hogy mennyire lehet benne megbízni.
De az a baj, hogy a tiltás ált. nem használ, csak ront a helyzeten.
Én 14 voltam, mikor összejöttem egy 19 éves sráccal, aki ráadásul 140 km-re lakott. Elmeséltem anyunak, aki először csak annyit mondott, hogy azért ne várjak túl sokat ettől a kapcsolattól.
A barátom egyébként nem az a fajta volt, aki azért keresett kislányokat, mert azokat könnyű megfektetni...
Iszonyat sokat dilemmázott ő is, hogy bevállaljon-e egy kapcsolatot egy 14 évessel. Aztán valahogy csak összejöttünk.
A szexszel egyébként vártunk 15 éves koromig. Persze, akkor sem voltam túl idős, de tényleg szerettük egymást és felelősségteljesen viselkedtünk. Sosem jutott volna eszünkbe pl. védekezés nélkül csinálni...
3 évig voltunk együtt. És a szüleim nagyon szerették, mert tisztességes ember volt. Illedelmes, felelősségteljes, nem ivott, nem cigizett, tanult, majd dolgozott, tehát tényleg nem volt vele semmi gáz.
A szüleim egyébként nem azért voltak ennyire engedékenyek, mert szartak a fejemre, és nem érdekelte őket, hogy mit csinálok, csak egyszerűen megbíztak bennem, ismertek. Nem vagyok az a fajta, aki nagy hülyeségekbe belemegy:)
Minden a körülményektől függ persze, de én még mindig azt mondom, hogy ezt nem lehet megtiltani. Ha találkozni akar vele, akkor úgyis fog. Az a nem mindegy, hogy nálatok találkoznak, amikor te is ott vagy, vagy pedig a tiltás következtében majd a suliból fog lógni, hogy a fiúval legyen.
Nekem még nincs ennyi idős gyerekem, de arra pontosan emlékszem, hogy annó, a gimiben, amikor a barátnőmnek a szülei nem engedték hogy szexeljünk, akkor mindig lementünk a társasház pincéjébe. Ennyit a tiltásról.
"nem engedték hogy szexeljünk, akkor mindig lementünk a társasház pincéjébe"
Nem tiltani kell hanem egy kis erkölcsöt kell a gyereknek átadni. A pofámról leszakadna a bőr, ha a gyerekem a pincébe csinálná.
13 éves vagyok, a barátom (nem pasim, hanem a hiperszuperlegeslegjobbörökbarátom :D) 17. Nem járunk, de ha valaki kérdezi, hogy foglaltak vagyuk-e, akkor rávágjuk, hogy igen. Nekem megmondta, hogy ö megvárja, hogy én érezzem készen magam egy kapcsolatra, megelégedik a kézfogással meg a puszival. Amúgy okos gyerek, az ELTE-re megy tovább egyetemre, nagyon jó tanuló. Én is az vagyok, versenyekre járok, 3 nyelven beszélek a magyart leszámítva, nem csinálok hülyeségeket.
És ilyennel szerintem egy 13 éves lány legyen boldok, ennyi böven elég. A többire ráér késöbb.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!