Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek a 13 éves lányotokn...

Engednétek a 13 éves lányotoknak hogy 17 éves barátja legyen?

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 20:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mint 17 éves srác, elmondhatom, hogyha egy korombelinek 13 éves barátnője van, az annyit jelent, hogy egyrészt a saját korabeli lányoknál 0 sikere van, ezért próbálkozik kislányoknál, másrészt az ilyen barátnőket csak a szexért tartják. Hiába 13, valószínűleg ha betölti a 14-et szinte 1 napra rá megpróbálja majd megfektetni, és el is hiheted, hogy 18 éves fejjel simán rá tud beszélni egy 14 éves csitrit szinte bármire. Szóval azért legyél résen, mert ez a szándék lapul a sok "4-5-6 évvel idősebb" udvarló mögött.
2013. okt. 23. 11:23
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

16 évesen válaszolok.Oké,hogy 1-2 évvel idősebb a pasija,de szerintem 4 év körkülönbség az sok.Amikor ennyi idős voltam volt egy 15 éves barátom,nem csináltunk semmit,csak csókolóztunk.Az osztálytársamnak 17 éves pasija volt,a srác rávette a csajt,hogy feküdjenek le,aztán rá egy hétre szakított vele.A környezetemben a legtöbb srác,akinek 13-14 éves barátnői vannak vagy átlagon aluli kinézettel rendelkeznek,vagy a személyiségük / "intelligenciájuk" miatt nem áll szóba egy velük egykorú lány sem.Meg úgy őszintén,nem értem,hogy mit lát egy 17 éves majdnem nagykorú srác egy még fejletlen 13 éves kislányban?

Én a szülők helyében nem engedném meg,de az a baj,hogy titokban tudják folytatni a kapcsolatukat.

2013. okt. 23. 11:52
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

Hát elég nehéz kérdés. Igazából neked kell ismerned a lányod, hogy mennyire lehet benne megbízni.

De az a baj, hogy a tiltás ált. nem használ, csak ront a helyzeten.

Én 14 voltam, mikor összejöttem egy 19 éves sráccal, aki ráadásul 140 km-re lakott. Elmeséltem anyunak, aki először csak annyit mondott, hogy azért ne várjak túl sokat ettől a kapcsolattól.

A barátom egyébként nem az a fajta volt, aki azért keresett kislányokat, mert azokat könnyű megfektetni...

Iszonyat sokat dilemmázott ő is, hogy bevállaljon-e egy kapcsolatot egy 14 évessel. Aztán valahogy csak összejöttünk.

A szexszel egyébként vártunk 15 éves koromig. Persze, akkor sem voltam túl idős, de tényleg szerettük egymást és felelősségteljesen viselkedtünk. Sosem jutott volna eszünkbe pl. védekezés nélkül csinálni...

3 évig voltunk együtt. És a szüleim nagyon szerették, mert tisztességes ember volt. Illedelmes, felelősségteljes, nem ivott, nem cigizett, tanult, majd dolgozott, tehát tényleg nem volt vele semmi gáz.

A szüleim egyébként nem azért voltak ennyire engedékenyek, mert szartak a fejemre, és nem érdekelte őket, hogy mit csinálok, csak egyszerűen megbíztak bennem, ismertek. Nem vagyok az a fajta, aki nagy hülyeségekbe belemegy:)

2013. okt. 23. 12:46
 14/22 anonim ***** válasza:
22%
15 éves lányomnak 20 éves barátja van, szóval lehet.
2013. okt. 23. 17:41
 15/22 anonim ***** válasza:
10%

Minden a körülményektől függ persze, de én még mindig azt mondom, hogy ezt nem lehet megtiltani. Ha találkozni akar vele, akkor úgyis fog. Az a nem mindegy, hogy nálatok találkoznak, amikor te is ott vagy, vagy pedig a tiltás következtében majd a suliból fog lógni, hogy a fiúval legyen.

Nekem még nincs ennyi idős gyerekem, de arra pontosan emlékszem, hogy annó, a gimiben, amikor a barátnőmnek a szülei nem engedték hogy szexeljünk, akkor mindig lementünk a társasház pincéjébe. Ennyit a tiltásról.

2013. okt. 24. 13:56
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. okt. 24. 20:24
 17/22 anonim ***** válasza:

"nem engedték hogy szexeljünk, akkor mindig lementünk a társasház pincéjébe"

Nem tiltani kell hanem egy kis erkölcsöt kell a gyereknek átadni. A pofámról leszakadna a bőr, ha a gyerekem a pincébe csinálná.

2013. okt. 24. 20:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Én nagyon élveztem. Ennek semmi köze az erkölcshöz. Ha beindulnak a hormonok akkor olyan késztetés tör rá az emberre, aminek nem tud ellenállni. Ezt mindannyian tudjuk, csak egyesek azt hiszik, hogy ez csak 18 éves korunk után tör ránk..
2013. okt. 25. 13:08
 19/22 nevess válasza:
Attól függ milyen a fiú. Én is 13 éves vagyok és 17 éves a barátom anyuék meg nagyon bírják
2013. nov. 3. 15:12
 20/22 anonim ***** válasza:

13 éves vagyok, a barátom (nem pasim, hanem a hiperszuperlegeslegjobbörökbarátom :D) 17. Nem járunk, de ha valaki kérdezi, hogy foglaltak vagyuk-e, akkor rávágjuk, hogy igen. Nekem megmondta, hogy ö megvárja, hogy én érezzem készen magam egy kapcsolatra, megelégedik a kézfogással meg a puszival. Amúgy okos gyerek, az ELTE-re megy tovább egyetemre, nagyon jó tanuló. Én is az vagyok, versenyekre járok, 3 nyelven beszélek a magyart leszámítva, nem csinálok hülyeségeket.

És ilyennel szerintem egy 13 éves lány legyen boldok, ennyi böven elég. A többire ráér késöbb.

13/L

2013. dec. 7. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!