Szülők! Megengednétek ezt a 17 éves lányotoknak? (ottalvás)
A lányom előállt azzal, hogy barátja van. Itt meglepődtem, mert még sosem volt neki. Mondta, hogy a fiú elhívta egy bálra, ami a falujában van. (Nem egy faluban lakik velünk, de nincs olyan messze, körülbelül 45 perc busszal.) Zenés-táncos dolog, a helyi iskolában lenne, egy szombati napon. A fiú anyukája is ott lenne. Nagyon szeretne elmenni a lányom, egy a baj: ott kéne aludnia, mert sokáig tart a dolog, nem tudna hazajönni.
Azt mondja, hogy nem egy szobában aludnának. (Megadta a barátja anyukájának a telefonszámát, hogy hívjam fel, hogyha nem hiszem el.)
A fiút nem ismerem, de a lányom jó tanuló, egyáltalán nem problémás gyerek, sosem marad ki éjjelre, nem jár el bulizni.
Megengedjem neki? Nem korai még a dolog? (Nincsenek együtt rég óta.)
Szerintem engedd el! 17 évesen már nem olyan kicsi, és gondolj bele, ha elengeded, ez lesz élete első bálja. Ráadásul rögtön azzal fog bálozni, akivel szeretik egymást. :) Ez biztos, hogy nagy élmény lenne a lányodnak.
Viszont kérd meg a lányodat, hogy a bál előtt mutassa be a barátját, hogy legalább tudd, kivel megy a bálba, és kinél fog aludni.
Mióta ismeri mert ha csak pár napja/hete akkor igen korai lenne.
De amig nem mutatta be otthon addig szó sem lehet róla.
17 évesen??
Simán elengedném.
17 évesen nyáron fesztiválokra jártam:D
Ha szexelni akarnak, úgy is fognak, nem az fogja őket megakadályozni, hogy most ezt nem engeded meg.
De ha még a pasi anyjának a számát is megadja, akkor tuti nem lesz semmi gáz.
az én 13 éves évfolyamtáersamnak a pasija minden hétvégén ott van náluk
egy szobában alszanak
a pasi 17 éves
az anyja meg azt hiszi cs filmat néznek
Ha bemutatja a fiút és ismeremem, akkor igen elengedném, bár ha megoldható inkább érte mennék, amikor szeretné.
Emellett felhívnám a fiú anyukáját és vele is megbeszélném a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!