A lányom 16 éves, jó ideje együtt van a 18 éves barátjával, nagyon szeretik egymást, a fiú rendes, de vannak tetoválásai és piercingje és már két iskolát otthagyott, de úgy tűnik, lenyugodotr.. A lányom egy nagon jó iskolába jáf, jó tanuló, kollégista, így csak hétvégén látja a fiút.. Jövő hétvégén nem leszek itthon és a barátjánál szeretne aludni... Engedjem, vagy a mamájánál kelljen aludnia?
Hmm. Jó kérdés. Ennyi infóból nehéz kideríteni h milyen is a fiú. Ha nála alszik ha nem akkor is bekövetkezik az együttlét nem kell ahhoz ott aludnia. De h nem volnék otthon inkább nem engedném és egy olyan alkalommal mondanám h aludjanak otthon mikor én is otthon vagyok. Nem tudom miért nem mintha akkor közelebb lennék hozzájuk de nyugodtabb volnék. :) Lehet én vagyok túl begyepesedett vagy nem tudom. Annyira már nem kicsik h együtt legyenek. De kicsit elgondolkodtató kérdés az ott alvás. :)
2013. szept. 12. 09:45
2/27 anonim válasza:
Te tudod h milyen a lányod....ha a fiu ennyire vad....akkor félő h a lányod is ilyen lesz ha több időt tölenek el együtt, bár lehet h forditva :)
Ezt neked kell mérlegelni, én engedném, de csak ha 100%osan megbinék a lányomban......ja és a srác szüleivel beszélnék....
ui.: Elvinném nőgyogyászhoz bogyoét vagy vennék egy csomag ovszert......és ha tetszik ha nem biztos h beszélnék neki egy két dololgrol...
2013. szept. 12. 09:47
3/27 anonim válasza:
Szia, én megengedném, de azért előtte kicsit elbeszélgetnék vele a védekezéstől kezdve mindenféléről, csalódásokról stb., persze nem ilyen búskomor hangulatban, hanem vázolva pozitív és negatív oldalát is a nagy szerelemnek saját tapasztalattal fűszerezve. Mondjuk 16 évesen nyilván a lányod már jóval több mindent tud, mint ahogy azt sejted, és az együttalvás sem biztos, hogy az első alkalom lesz, csak így nem kell titkolózniuk. Tiltani szerintem 16 éves lánynál már nem lehet, félteni, óvni és sokat beszélgetni viszont nagyon ajánlott.
2013. szept. 12. 09:49
4/27 anonim válasza:
Én engedném, viszont ha eddig nem ebszéltetek a fogamzásgátlásról, akkor most ebszélnék vele róla
2013. szept. 12. 10:07
5/27 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy lenyugodott? Legalább visszament az iskolába, vagy arra már nem hajlandó? Mert nem mindegy. Egy senkiházi naplopónál ne aludjon ott a lányom.
2013. szept. 12. 10:11
6/27 anonim válasza:
én engedném...
2013. szept. 12. 11:16
7/27 A kérdező kommentje:
igazából..nem önszántából ment el az iskolákból..hanem kirúgták... Verekedett..ivott...és állítólag drogozott és a kollégiumban szexelt.. Mindig beiratkozott vhova, de most próbál is sulis maradni..
2013. szept. 12. 11:23
8/27 anonim válasza:
Nekem nagyon rendes barátom volt ennyi idősen.(Gimibe járt,technikumba utána.) Ott aludhattam nála. Az hogy van tetkója és piercingje attól még lehet normális.:)Ha ismered a srácot szerintem minden gond nélkül ott alhat a lányod.(27 n vagyok.)
2013. szept. 12. 12:24
9/27 anonim válasza:
2es vagyok......ennek fényében amit leirtál, a közelébe sem engedném nemhogy ott aludjon........pedig nem vagyok egy karotnyelt liba.....
2013. szept. 12. 13:07
10/27 A kérdező kommentje:
igazából nem ismerem a fiút.. 2x beszéltem vele nagyjából 3 mondatot... A többit csak ismerősöktől hallottam (tanár vagyok és az adott iskolákban is tanít ismerősöm, akik ismerik..állítólag nagyon sokat verekedett régebben..két éve egy tanár karjátis eltörte...)
az a baj, a lányom nagyon szereti és nem tudom eltiltani tőle..egyszer szobafogságban volt a lányom és a fiú mondta neki, hogy szóljon, hogy ő nem zárná be a helyemben az ajtót, mert ha nem nyitom ki az ajtót, akkor berúgja...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!