A lányom 16 éves, jó ideje együtt van a 18 éves barátjával, nagyon szeretik egymást, a fiú rendes, de vannak tetoválásai és piercingje és már két iskolát otthagyott, de úgy tűnik, lenyugodotr.. A lányom egy nagon jó iskolába jáf, jó tanuló, kollégista, így csak hétvégén látja a fiút.. Jövő hétvégén nem leszek itthon és a barátjánál szeretne aludni... Engedjem, vagy a mamájánál kelljen aludnia?
Négyes vagyok. Hát így nem engedném vagy azzal a feltétellel, hogy eljön hozzánk a fiú bemutatkozik, beszélgetünk egy órát vagy ott vacsizik vagy valami és ha ő eljön és megismerkedik velem, akkor mehet a lányom, de addig nem. Viszont ha ők ezt betartják, akkor mindenképp enged a lányodat, ne érezzék, hogy becsaptad őket.
Ennyi idősen nekem is zűrős pasim volt. Nagyon szerettem. A szüleim próbáltak tiltani, de nem sok sikerrel.
2013. szept. 12. 14:07
12/27 anonim válasza:
Eltelik még 1-2 év, és ez lesz a következő kérdésed: 'a lányomat veri a barátja, mit lehet tenni?'
sajnos tapasztalatból írom, annyi különbséggel, hogy én majdnem 19 éves voltam amikor megismertem az 'első nagy szerelmemet' , aki szinte kiköpött mása a te 'vejednek'. AKI egy késő este agyonvert volna (csak mert látott egy fiú oszt.társammal) ha a szüleim, legfőbbként a bátyám nem lép közbe. Szóval te tudod, Te ismered a lányodat, én az enyémet védeni fogom az ilyenektől. Nem ítélek én el senkit, dehát nekem nincs jó tapasztalatom
az ilyen fiúkkal kapcsolatba. Kutyából nem lesz szalonna.
2013. szept. 12. 14:35
13/27 anonim válasza:
Nem engedném, biztosan nem, majd ha 1 év múlva is együtt vannak akkor néha-néha engedném,de még korai.
2013. szept. 12. 14:41
14/27 anonim válasza:
azok után amit írtál,még a találkozásuk számát is csökkenteném,mit képzel,hogy berúgná az ajtót? Szép kis nevelést kaphatott
2013. szept. 12. 14:43
15/27 anonim válasza:
m értem miért kell csak azért mert nem tetszik a véleményem... utálom ezt a hozzáállást
2013. szept. 12. 14:56
16/27 anonim válasza:
Mert süt rólad, hogy nincs gyereked.
2013. szept. 12. 15:09
17/27 anonim válasza:
ezt biztos meg tudod állapítani ennyiből. gratulálok
2013. szept. 12. 15:11
18/27 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok szülő, de azért válaszolok, ha nem gond. Alapból megengedném, hiszen valószínűleg már megtörtént közöttük a dolog, viszont azok alapján, amit leírtál, a lányod barátja egy erőszakos b.nkó, a közelébe nem engedném. Igaza van annak, aki azt írta ki, hogy 2 év múlva azt fogod majd kérdezni, hogy "a lányomat veri a barátja, mit tegyek?".
2013. szept. 12. 16:01
19/27 anonim válasza:
kapjátok be,hogy lepontoztok,engedjétek csak hogy együtt aludjanak idióták...már 13-14 éveseknek is...
2013. szept. 12. 16:50
20/27 anonim válasza:
16 évesen nem engedném, szerintem korai még, nem lesz semmi baja tőle, ha vár még ezzel. Viszont a körülmények ismeretében ezzel a fiúval lehet a büdös életbe nem engedném, sőt azért igyekeznék abba az irányba terelgetni, hogy jobbat válasszon magának. Mondjuk remélem sikerül egy olyan értékrendet nevelnem a gyerekembe, hogy ne egy drogos agresszív fiúval akarjon együtt lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!