18 éves lányom hétköznap is szeretne a barátjánál aludni néha. És hétvégén is néha. Szerintetek megengedjem?
Megengedném! Emlékszem annó 18 voltam, mikor először ott alattam a fiúnál. Előtte is aludtam ott, csak leléptem a koliból, beteget jelentettem, igazolásom volt orvostól:) miután lebuktam, ( anyuék arra jártak, meglátogattak, én meg sehol ) inkább beszabályozták mikor mehetek:)
Most már nekem is gyerekem van, normális felnőtt lett belőlem:) de nem az lett a férjem aki miatt lógtam a suliból:)))
Emlékszem Hugom szerelmes lett 14 évesen, és sírt mikor el kellett jönni, vége lett a nyaralásnak, és anyuák egy nappal meghosszabbították, hogy még Hugom a fiúval tölthessen egy napot!
ha még tanul én a hétköznapi ott alvást nem engedném, csak a hétvégit.
Persze ha a barátja szülei beleegyeznek.
Ha még tanul(középiskolás) én a hétköznapi ott alvást nem engedném, csak a hétvégit.
Persze ha a barátja szülei beleegyeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!