Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengedjem neki, hogy a...

Megengedjem neki, hogy a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
A lányom 16 éves, jó ideje együtt van a 18 éves barátjával, nagyon szeretik egymást, a fiú rendes, de vannak tetoválásai és piercingje és már két iskolát otthagyott, de úgy tűnik, lenyugodotr.. A lányom egy nagon jó iskolába jáf, jó tanuló, kollégista, így csak hétvégén látja a fiút.. Jövő hétvégén nem leszek itthon és a barátjánál szeretne aludni... Engedjem, vagy a mamájánál kelljen aludnia?

2013. szept. 12. 09:33
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
0%

a lányod már biztos hogy nem szűz ez az első ami leesett.

A második meg hogy inkább hagyd. Ha mindig beleszólsz, naiv lányod lesz.

2013. szept. 12. 18:16
 22/27 anonim válasza:
És még a lányok írják itt Gyakorin hogy nekik a belső az jobban számít mint a külső. A valóságban meg a Bunkó 'Jóképű' Rossz fiúkkal vannak.. De majd rájönnek 1-2 év után hogy mégsem a Rossz fiút kellet volna választaniuk.
2013. szept. 13. 10:12
 23/27 A kérdező kommentje:
a fiú a jóképűtől eléggé messze áll.. szerény becslésem szerint olyan 120 kiló lehet.. úgyhogy elég duci.. és az arca sem szép látvány.. és hosszú göndör gesztenyebarna haja van...
2013. szept. 14. 14:55
 24/27 anonim ***** válasza:

Az egy más kérdés, hogy milyen a fiú. az akkor érdekes, ha azt kell eldönteni, hogy együtt járhatnak-e vagy sem.

Feltételezem, hogy ha a lányod nála akar aludni, akkor nem csak aludni szeretne. szerintem ha akarják, úgyis megoldják. ha nem jövő 7végén, akkor máskor. ha megtiltod, azzal esetleg magad ellen hangolod

2013. szept. 14. 15:26
 25/27 anonim ***** válasza:
nem érdekel ha lepontoztok, de a kérdező válaszai alapján én ezt egy kamu kérdésnek gondolom. szerintem egy 12-13 éves gyerek unatkozik otthon és írogat...
2013. szept. 14. 16:16
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

A fsz nappal is áll.. (már elnézést a kifejezésért..)

Ha le akarnak feküdni megoldják..bár véleményem szerint inkább az ágyban otthon mint egy wc-ben egy bulin..

2013. szept. 14. 16:17
 27/27 anonim válasza:

Ne. Ha azt akarod, hogy örök életére egy szűz liba maradjon...

Amúgy az én lányom 18 éves és mikor elutaztunk (megtiltottuk a bulit), bulit szervezett, az egész ház romokban volt (persze képletesen, ahogy láttuk a közösségi oldalon), aztán, mikor megjöttünk,a ház szebb volt, mint új korában.

Ezzel csak arra akarok rámutatni, hogy ha eltiltod a fiú elől, akkor titokban fog megtörténni, meg amúgy is, elég nagy már ahhoz, hogy akár szexelhessen.

Az én lányom annyit mondott (amint visszajött, azt mondta,fesztiválozni volt) mielőtt elment, hogy majd jön. 5 napal később jött is...

Ez

2014. jan. 25. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!