Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Engednétek, hogy a...

Anyukák! Engednétek, hogy a már majdnem 15 éves lányotok a barátjával aludjon?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
33%

Kedves 27-es!

Pont erről beszéltem az előbb, miért kell ilyen ordenáré stílusban válaszolgatni?

A szex egyébként nem fszfogdosás, ha neked erről szól, sajnállak miatta.

A 17 éves lány pedig pont egyáltalán nem naiv, főleg nem butuska. Olvasd el az ő válaszát, majd a sajátodat: melyik választ adta érettebb személyiség?

Egyáltalán nem kell semmit csinálnod az élettapasztalata miatt, nem ezért mondta, megosztotta a tapasztalatát, emiatt felesleges szemtelennek lenned vele.

Arról pedig senki nem tehet, hogy nem tudtad értelmezni, amit írt, mert én hiába keresem, semmi olyasmit nem találok a válaszában, hogy "meg van győződve róla, hogy 14 évesen már dugatnia kell magát az embernek".

Nem is oktatott ki senkit, és az alpári stílusotokra is normálisan válaszolt.

Ha ilyen nagyra vagy a felnőttségeddel, akkor először próbáld ki a szövegértő olvasást! Sok sikert hozzá!

2013. nov. 27. 20:36
 32/82 anonim ***** válasza:
22%
Aki teszem azt, 18 évesen veszti el, mondjuk egy szintén szűz 18-19 pasival, az nem ugyan azt a maszatolást csinálja?:) a tapasztalatot mindenkinek el kell kezdenie megszerezni? Vagy ha 3 évvel később vesztem el automatikusan szex isten leszek?:D Bizonyára később jobb lesz, nem állítom hiszen az ember fejlődik, de ezt az érvet most nem egészen értettem.
2013. nov. 27. 20:37
 33/82 anonim ***** válasza:
19%
Hát igen, a szexnek általában része a f-*szfogdosás, ebben gondolom egyetértünk :D
2013. nov. 27. 20:39
 34/82 anonim ***** válasza:
16%
Számomra nem, bocsi! :D
2013. nov. 27. 20:40
 35/82 anonim ***** válasza:
39%
Oké, gondolom ti bekötött szemmel, sötét szobában és a takaró alatt toljátok :)
2013. nov. 27. 20:46
 36/82 anonim ***** válasza:
4%
Hát én mondjuk bekötött szemmel, kikötözve eléggé tudom élvezni:D egyébként azt hiszem kissé személyeskedésbe torkolt a dolog... nem válaszoltad meg a kérdésem a "maszatolással" kapcsolatban.
2013. nov. 27. 20:52
 37/82 anonim ***** válasza:
0%
Ennek sok értelme nem volt.
2013. nov. 27. 20:52
 38/82 anonim ***** válasza:
88%
Nézd, az hogy egy 18 éves is sz*rul csinálja, nem magyarázza meg, hogy 14 évesen miért kell dugni :)
2013. nov. 27. 22:09
 39/82 anonim ***** válasza:
45%

Úristen. Mindenhol csak azt látom, hogy ennyi éves, annyi éves. Nemtudnák egyesek befejezni a kor alapján való ítélkezést?

13 éves voltam, mikor a 17 éves barátom kidobott, mert jóban lettem egy fiúval, akivel a mai napig együtt vagyok, viszont a 17 éves barátom megcsalt egy csajjal. Meg szerettem volna beszélni vele mindent, de a fejemhez vágta, hogy hozzá ne szóljak, mert 13 évesen egy éretlen kis tinir,banc vagyok, és őt 17 éves fejjel nem fogom felülmúlni. Mindent a korával indokolt, pedig pont ő tanított meg arra, hogy rendesen indokoljak. Meg az is érdekes, hogy a mai napig éretlen vagyok, viszont

amikor jártunk nyalta a seggemet, hogy milyen éretten gondolkozom. A kort nem szabad a középpontba helyezni. Nevezhettek rib,ncnak, de 14 évesen jutottam el a szexig. Teljesen jól kezeltem a helyzetet, de a barátomnál persze nem aludhattam, mert a szüleim nem tudtak erről, mivel kijelentették egyszer, hogy nagyon durva intézkedéseket tesznek, ha nem vagyok szűz. És 14 éves koromban megtudták. Nem mehettem sehova. Minden nap a fejemhez vágták, hogy egy sz,rdarab vagyok, mindent megtettek, hogy bűntudatot keltsenek bennem. A barátom viszont együtt maradt velem és 16 éves koromban belátták, hogy komolyan gondoljuk. A szexualitásomat tönkrevágták. Egy éve dolgozunk azon, hogy normális orgazmusom legyen verés nélkül, mert belémivódott a bűntudat. Nem önsajnáltatásnak írom, csak azért tudjátok, hogy egy teljesen normális szexualitást hogy tönkre lehet tenni ezzel, sajnos.

2013. nov. 27. 22:11
 40/82 anonim ***** válasza:
78%

ó te jó,ég azt hittem,hogy ez egy teljesen egyértelmű kérdés,egyértelmű válasszal.

Persze,nemcsak ágyban lehet szexelni,és nem is feltétlenül fognak szeretkezni,de na,nem hiszem,hogy egy tizenéves totálkanos srác csak átölelve akar aludni a barátnőjével,egy 14 éves meg még csak ne is pettingeljen.Túl fiatal a lány.Ennyi idősen persze,fantáziálgattam róla,hogy "mi lenne,ha..",de még csak eszembe sem jutott megtenni az akkori barátommal.Azért megnézném azokat,akik azt mondták,hogy oké egy jó pár év múlva,amikor a 14 éves lányuk előáll azzal,hogy ott akar aludni a barátjánál.Majdnem 16 voltam,amikor mondtam anyámnak,hogy ott aludhatnék-e a barátomnál,anyám nem engedte meg,akkor persze kiakadtam.De aztán pár hét múlva szakítottunk-más miatt-,és komolyan örülök,hogy mégsem aludtam ott.

Most lehet hogy prűdnek,és konzervatívnak tűnök,hogy ezt gondolom 16 éves létemre,de akkor is egy nagy NEM a válaszom.

2013. nov. 27. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!