Anyukák! Engednétek, hogy a már majdnem 15 éves lányotok a barátjával aludjon?
39: de azt ugye belátod, hogy a bűntudatod eredete az, hogy ennyi idősen szexeltél? Ha nagyobb belátással vagy, akkor hiába próbálnak benned bűntudatot kelteni. És akkor is, ha valóban helyesnek érezted volna a cselekedeteidet. De nem érezted annak, hiszen nem is volt az. A szex nem gyerekeknek való, 14 évesen pedig gyerek az ember.
Tehát hiába sajnáltatod magad, a tönkrevágott szexuális életed kemény 17 évesen a te hibád. És hidd el, van akinek 30 éves korára is nehezen van orgazmusa, úgyhogy valószínűleg várhatsz még rá egy ideig.
Megint más, hogy aki normális korban, normális körülmények között kezd el szexuális életet élni, nem az otthoni körülmények elől menekülve, annak nincsenek ilyen problémái...
Ehhez mit szóltok? Bizalom?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Nézd, ha kefélni akarnak, megtalálják a módját, a te engedélyed abszolút nem kell hozzá.
Elmesélem, mi történt oszt.kiránduláson.
Adott egy fiú, éltanuló, szal évente 4-5 országos verseny, amin mindig benne van az 1. 3ban, persze 5,00 átlaggal. 14 éves.
Adott egy lány, szintén éltanuló, 4-5 verseny, jó helyezések, 4,90-5,00 átlag. 13 éves.
Meh egy fracnia ágyas szoba, a fiú bezárta az ajtót. Én az ágyban feküdtem, néztem a biliárdozókat, és közben az Eye of the tiger szólt. A fiú odafeküdt mellém, és elkezdtünk dumálni. Mindenféléröl. Ittunk jeges kólát meg Pöttyöst ettünk. Ott a vállán aludtam el, és semmi nem történt, éjfélkor átkísért a saját szobámba. És én még fiatalabb is vagyok. Ja és még csak pasim sem volt, ez szimplán egy baráti beszélgetös este volt.
Nem kérdeztem meg anyámat, mert kb 500 km.re voltam otthonról. Bármit csinálhattam volna.
Szóval gondold át. Ha bízol benne, engedd el.
én engedném, ha bízom a lányomban..
Először 15 évesen aludtam fiúval, aki az osztálytársam volt, és csak azért, mert lekéstem a buszt, kolisok vagyunk és 100 kilóméterre lakunk egymástól..
Másodszor szintén egy osztálytársammal, osztálykiránduláson, mert csak az én szobám volt üres, a többiben vedeltek meg ordibáltak..
Utána a 16. szülinapom előtt két nappal aludt nálunk az akkori barátom..meg még utána vagy háromszor..és nem volt semmi..petting se.. (18volt akkor)..
Először a következő barátommal feküdtem le..10 hónap után..nála nagyon sokszor aludtam ott, még mielőtt lefeküdtünk is..pettingelni is csak fél év után kezdtünk el..(21 éves)
A mostani barátommal is aludtam együtt..1,5 hónap után.. (22 éves)
És hiába, hogy ennyiszer aludtam fiúval, nem lettem tinir,banc..a barátommal már 4 hónapja együtt vagyunk, de még nem feküdtünk le..
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!