Mi a baj velem? (bővebben lent)
Nem is tudom,hol kezdjem a történetem...egy 15 éves lány vagyok(vagyis 2 hónap múlva leszek 15)..Soha nem voltam egy nyílt ember,mindig is zárkózottabb voltam és nehezen mutattam ki az érzéseimet,és mindenki egy visszahúzódóbb lányként ismert meg..általános suliban nem volt túl jó az osztályommal,sokat piszkáltak azért,hogy ilyen vagyok...és ezért én még jobban befelé fordultam.Sok dolgot az osztályom előtt nem is mertem megcsinálni(pl tesin magasugrás,kosarazás,foci,stb..azért is,mert a tanár is bunkóskodott velem )Majd eljutottam arra a pontra,hogy már nem érdekelt semmi...
Azt mondták,középsuliban tök más lesz,sokkal jobb..próbáltam is változni,eleinte tetszett is az új suli és az új osztály.Lett is egy elég jó barátnőm(vagyis ezt hittem),de már ő sem nagyon foglalozik velem..vagyis egyre kevésbé.Volt sokszor,h odamentem otársaimhoz beszélgetni,bekapcsolódtam a beszélgetésbe,de le sem sz*rtak...és még mindig egyfolytában bennem van,h egy lúzer vagyok..h én tehetek arról,h nincsenek barátaim és senkim...De mi a baj velem?Mit csináljak??Teljesen tanácstalan vagyok, teljesen kivagyok már emiatt.Bocsi,h hosszú lett.Köszönöm annak,aki elolvassa és próbál segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!