Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a baj velem? (bővebben lent)

Mi a baj velem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nem is tudom,hol kezdjem a történetem...egy 15 éves lány vagyok(vagyis 2 hónap múlva leszek 15)..Soha nem voltam egy nyílt ember,mindig is zárkózottabb voltam és nehezen mutattam ki az érzéseimet,és mindenki egy visszahúzódóbb lányként ismert meg..általános suliban nem volt túl jó az osztályommal,sokat piszkáltak azért,hogy ilyen vagyok...és ezért én még jobban befelé fordultam.Sok dolgot az osztályom előtt nem is mertem megcsinálni(pl tesin magasugrás,kosarazás,foci,stb..azért is,mert a tanár is bunkóskodott velem )Majd eljutottam arra a pontra,hogy már nem érdekelt semmi...

Azt mondták,középsuliban tök más lesz,sokkal jobb..próbáltam is változni,eleinte tetszett is az új suli és az új osztály.Lett is egy elég jó barátnőm(vagyis ezt hittem),de már ő sem nagyon foglalozik velem..vagyis egyre kevésbé.Volt sokszor,h odamentem otársaimhoz beszélgetni,bekapcsolódtam a beszélgetésbe,de le sem sz*rtak...és még mindig egyfolytában bennem van,h egy lúzer vagyok..h én tehetek arról,h nincsenek barátaim és senkim...De mi a baj velem?Mit csináljak??Teljesen tanácstalan vagyok, teljesen kivagyok már emiatt.Bocsi,h hosszú lett.Köszönöm annak,aki elolvassa és próbál segíteni.

2009. nov. 13. 16:55
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget,nagyon aranyosak vagytok:)hát az öltözködésem szerintem elég átlagos,azzal semmi baj nincs:)nem öltözök kihívóan,szeretem inkább a szolidabb és sportosabb ruhákat.nem sminkelem magam sokat,csak fekete szemceruzával húzom ki általában a szemem,de azt erősebben.nekem tetszik így:)vöröses hajam van,az alkatom is átlagos..szóval a külsömmel sztem nincs gond:)én amúgy sem leszek szerintem soha bulizós fajta,nem is szeretem a discó zenét,inkább rock-pop stílusú vagyok.azon már én is gondolkoztam,hogy kéne találnom valami hobbit.az jó lenne.majd még gondolkozok ezen:)és köszi a segítséget:)tényleg sokat jelent ez nekem:)
2010. ápr. 20. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!