Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a baj velem? (bővebben lent)

Mi a baj velem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nem is tudom,hol kezdjem a történetem...egy 15 éves lány vagyok(vagyis 2 hónap múlva leszek 15)..Soha nem voltam egy nyílt ember,mindig is zárkózottabb voltam és nehezen mutattam ki az érzéseimet,és mindenki egy visszahúzódóbb lányként ismert meg..általános suliban nem volt túl jó az osztályommal,sokat piszkáltak azért,hogy ilyen vagyok...és ezért én még jobban befelé fordultam.Sok dolgot az osztályom előtt nem is mertem megcsinálni(pl tesin magasugrás,kosarazás,foci,stb..azért is,mert a tanár is bunkóskodott velem )Majd eljutottam arra a pontra,hogy már nem érdekelt semmi...

Azt mondták,középsuliban tök más lesz,sokkal jobb..próbáltam is változni,eleinte tetszett is az új suli és az új osztály.Lett is egy elég jó barátnőm(vagyis ezt hittem),de már ő sem nagyon foglalozik velem..vagyis egyre kevésbé.Volt sokszor,h odamentem otársaimhoz beszélgetni,bekapcsolódtam a beszélgetésbe,de le sem sz*rtak...és még mindig egyfolytában bennem van,h egy lúzer vagyok..h én tehetek arról,h nincsenek barátaim és senkim...De mi a baj velem?Mit csináljak??Teljesen tanácstalan vagyok, teljesen kivagyok már emiatt.Bocsi,h hosszú lett.Köszönöm annak,aki elolvassa és próbál segíteni.

2009. nov. 13. 16:55
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

Én azt ajánlom, hogy búj ki a csigaházadból. Mivel új iskola, új lehetőségek is. Hajrá! Kezdj szórakozni, találkozókat szervezni pár osztálytársnőddel és a legfontosabb, hogy érezd jól magad! ^^. Ebben az osztályban gondolom még nem ismernek, szerintem alakíts ki magadnak egy stílust és próbáld azt képviselni, alkalmazkodj egy kicsit a korodbeli lányokhoz és minden biztos sokkal jobb lesz.

Sok sikert!^^

2009. nov. 13. 17:07
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi gond,szerintem még nem találtál rá egyenlőre önmagadra sem!A személyiséged még most van kifejlődőben!Ne akarj másoknak csak azért megfelelni,hogy ne gondoljanak lúzernek!Én pl.összeírtam az erényeimet és a gyengéimet kb.mikor ennyi voltam mint Te!Hosszabb volt az első lista és a Tiéd is hosszabb lenne:)Lesz igaz barátod,az én legkedvesebb bnőm kb.17 éves koromban jelent meg(mindjárt 30 leszek)és azóta is töretlen a

barátságunk!Először is szeresd önmagad,nyugodjon meg a lelked!Meglátod mennyire meg fog utána változni a z életed:)

2009. nov. 13. 17:08
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is hasonló a helyzet,annyi hogy én jól kijövök az osztálytársaimmal.Viszont én nem járok el a korosztályom beliekkel itthonról,nem iszom le magam,nem cigizek,nincs pasim és ezért egy kicsit furcsán néznek rám.Ezek szerint most ez a menő.Te eljársz otthonról bulizni az osztálytársaidon kivűl másokkal?
2009. nov. 13. 17:08
 4/21 anonim ***** válasza:
63%

Szia, Kedves Kérdező!

Velem is ugyanez van....Én nagyon halk, visszahúzódó kislány vagyok.És mikor pl.:verekszem egy osztálytársammal, akkor ő CSAK kap egy osztályfőnökit, vagy egy feketepontot, én meg egy igazgaróit(!).Ezért most, a 6.osztályba, nekiálltam "rosszalkodni", és lásd csodát, nincs még egy beírásom sem!

Amúgy, gondolom, fogjátok egy páran azt írni, hogy nem is vagyok visszahúzódó, hogyha verekszem, de nekem jöttek hátulról, és ketten...én viszonzásként csak 2 pofont adtam, de úgy látszik, itt a"kevesebb néha több".Tudom, hogy ezt nem erre mondják, de akkor is.

Szóval, legyél bátrabb, és sokkal jobb lesz!

Puszil és sikert kíván:egy 12 éves kislány.

2009. nov. 13. 17:14
 5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat:)én még ki sem próbáltam a cigit,bulizni soha nem megyek,a discót utálom is...néha elmegyek barátnőmmel vhova,de nem sokszor,most a suli miatt sem..ő az egyetlen olyan barátnőm,akire számíthatok,és ki is mozdulok vele néha..de most a suli miatt keveset látom:(.rajta kívül mindenki szarik a fejemre:(
2009. nov. 13. 18:22
 6/21 anonim válasza:
100%

Nincs veled semmi baj!

Nálam is hasonló volt a helyzet általánosban. Én azt hittem, hogy középsuliban (főleg hogy arra a szakra mentem, ami nagyon érdekelt), találok jó barátokat. Hát, ez nagyjából sikerült, de a visszahúzódósságom miatt továbbra is vannak olyan osztálytársaim, akik ez miatt nem fogadnak el. Most 10.-es vagyok, nagyjából összerázódott az osztály, most már nem olyan zavaró, csak meg kell tanulni kezelni a helyzetet.

"én még ki sem próbáltam a cigit,bulizni soha nem megyek,a discót utálom is"

Ezek azok a tulajdonságok, ami miatt nem tudnak téged elfogadni, mert különb vagy tőlük. Sajnos kevés az olyan ember, mint te vagy. Nekem pont az ilyen lányok tetszenek, mert nem kétszínűek, és megbízhatóak. (szerintem) És tényleg, szerintem ne próbálj meg olyan lenni, mint ők. Én például elutasítom az egoista embereket. Nem szimpatikusak. Viszont ha magadat adod, akkor ritka jó barátokat/barátnőket találhatsz. Az ilyen emberek nem feltűnőek, úgyhogy nehéz rá találni.

Remélem segítettem neked! (és valamennyi hasonlóan érző lánynak)

F/15 (2 hónap és 16)

2009. nov. 13. 20:07
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)az ilyen fiú is ritka mostanában,mint te:)aki nem lenézi,hanem megbecsüli az ilyen lányokat:):$sokat segítettél:$jó tudni,h vannak még hasonló emberek,mint én:)
2009. nov. 13. 20:42
 8/21 anonim válasza:
(előző kommentelő): Légyszi nézd meg a mailjaidat :)
2009. nov. 14. 11:16
 9/21 anonim ***** válasza:

ugyanez volt velem. Túl vagyok rajta. Találd meg, miben vagy jó, foglalkozz azzal, legyen sikerélményed, és bízz magadban, mert értékes ember vagy. Valószínű, hogy ezért vagy érzékenyebb.

Írj priviben, ha gondolod!

Egyszerűen nyitnod kell. 22 vagyok, egyetemista, van egy párom. Sosem voltam discoban, nem ittam stb, mégis vannak barátaim.

Pedig általánosban iskolát is váltottam, úgy kiközösítettek...

2009. nov. 19. 12:14
 10/21 A kérdező kommentje:
köszi:)sokat segített a válaszod:)
2009. nov. 20. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!