Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Drogozik a lányom?

Drogozik a lányom?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon kezelhetetlenné vált.Régebben nagyon jó lány volt,semmi probléma nem volt vele

Most hajnalban ér haza,visszabeszél,cigiszagú,nem jár be az iskolába,néha furcsán viselkedik:(

Tegnap észrevettem a karján tűszúrás nyomokat

a lányom 16 éves.

2013. okt. 26. 10:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

:)

Ha előttem lenne az a kábítószer-mennyiség, amit életem során elfogyasztottam, és eladnám, kapásból vehetnék egy kastélyt. Csak a marihuánából hegyet építenék mellé a szép kilátás miatt.

Te meg lőjed magadnak a csicska speed-et, remélem, leáll a szíved.

2013. okt. 29. 16:18
 22/22 anonim ***** válasza:
Ja, és nem ismersz, úgyhogy ne ugass, légyszíves. Oké, sose néztem tükörbe belőve, lehet, hogy szűk lesz a pupillád... Ezen kívül szerintem a többi stimmel. Nem kell nekem hinni, meg le is lehet pontozni, de az ugatást senkitől nem tűröm, szóval dugó legyen! (:
2013. okt. 29. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!