Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Drogozik a lányom?

Drogozik a lányom?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon kezelhetetlenné vált.Régebben nagyon jó lány volt,semmi probléma nem volt vele

Most hajnalban ér haza,visszabeszél,cigiszagú,nem jár be az iskolába,néha furcsán viselkedik:(

Tegnap észrevettem a karján tűszúrás nyomokat

a lányom 16 éves.

2013. okt. 26. 10:39
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
100%
Ha nem kapott védőoltást, eléggé egyeséslyes a dolog...
2013. okt. 26. 10:43
 2/22 anonim ***** válasza:
56%

Ha drogozik, ha nem, itt valamit nagyon elcsesztél.

Én 19 éves lány vagyok, van két húgom is. A mi családunkban elképzelhetetlen (volt), hogy 16 éves lány hajnalban érjen haza, visszabeszéljen, ne járjon iskolába... Nem nevelted? Nincsenek szankciók? Ha én tíz perccel később értem haza, mint a megbeszélt időpont, abból már balhé volt - utólag megmondom, teljesen jogosan, mert amit megbeszélünk, az legyen is úgy.

Ha rossz társaságba került és drogozik, az konkrétan a te nevelésed hibája. Gratulálok!

2013. okt. 26. 11:04
 3/22 anonim ***** válasza:
76%

kedves utolsó, mekkora bunkó vagy!!!

kérdező, mit mondott a lányod a nyomokra? kérdezz rá, hátha van valami ésszerű magyarázat rá. én kutakodnék a szobájában, amikor nincs otthon, drogozásra utaló jeleket keresve. mert azért valljuk be, nem az az általános, hogy egyből intravénással kezd valaki.

2013. okt. 26. 11:59
 4/22 A kérdező kommentje:

Visszabeszél,mint általában..

Nem rég jött csak haza.Bementem a szobájába,hogy beszéljek vele,erre azt mondta hogy hagyjam békén mert fáj a feje.Biztos valami buliban volt megint:(

2013. okt. 26. 12:17
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Kérdezz rá, ha kitérő választ ad illetve flegma vagy kikuld akkor is minden esetben elviheted egy vérvételre és 100% ra megtudod, higy drogozik-e de úgy tudom pár napot vizeletbol is kimutathato! Valasztasa nem sok, 16eves kiskorú igy Te diktalod a szabályokat! Kitartás!
2013. okt. 26. 12:21
 6/22 anonim ***** válasza:
93%
Legyél határozottabb! Ne engedd el sehova és kész. Amíg nem jár be az iskolába és ér el jó eredményt, addig nem lesz semmilyen buli se.
2013. okt. 26. 12:31
 7/22 A kérdező kommentje:

Mondtam neki hogy el szeretném vinni nőgyógyászhoz,mert ugyebár ki tudja hogy mit csinálnak azokban a bulikban..

De azt sem hajlandó:(

2013. okt. 26. 12:32
 8/22 anonim ***** válasza:
99%

Bunkó vagy sem, valahol sajnos igaza van. A szülő felelőssége, hogy 16 évesen hova jut a gyereke. ÉS nem az a fontos, hogy MOST mit teszel, hanem hogy EDDIG mit tettél. Most már azt kell mondjam, majdnem mindegy, mert amit mondasz, az egyik fülén be, a másikon ki. Reménykedni lehet, hogy nem drogos, ha mégis, akkor sok választási lehetőséged nincs:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=SWPoD-v-YtI

2013. okt. 26. 12:32
 9/22 A kérdező kommentje:

Eddig sem én engedtem el

Elszökött..

Köszönöm a tanácsokat

2013. okt. 26. 12:45
 10/22 anonim ***** válasza:
94%
Aha,drogozik.Tág a pupillája?Nem kezdtek még el romlani a fogai?Ha nem engednéd el és biztosítanád,hogy ne tudjon elszökni,akkor vajon lennének elvonási tünetei?
2013. okt. 26. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!