Drogozik a lányom?
Mostanában nagyon kezelhetetlenné vált.Régebben nagyon jó lány volt,semmi probléma nem volt vele
Most hajnalban ér haza,visszabeszél,cigiszagú,nem jár be az iskolába,néha furcsán viselkedik:(
Tegnap észrevettem a karján tűszúrás nyomokat
a lányom 16 éves.
Ha drogozik, ha nem, itt valamit nagyon elcsesztél.
Én 19 éves lány vagyok, van két húgom is. A mi családunkban elképzelhetetlen (volt), hogy 16 éves lány hajnalban érjen haza, visszabeszéljen, ne járjon iskolába... Nem nevelted? Nincsenek szankciók? Ha én tíz perccel később értem haza, mint a megbeszélt időpont, abból már balhé volt - utólag megmondom, teljesen jogosan, mert amit megbeszélünk, az legyen is úgy.
Ha rossz társaságba került és drogozik, az konkrétan a te nevelésed hibája. Gratulálok!
kedves utolsó, mekkora bunkó vagy!!!
kérdező, mit mondott a lányod a nyomokra? kérdezz rá, hátha van valami ésszerű magyarázat rá. én kutakodnék a szobájában, amikor nincs otthon, drogozásra utaló jeleket keresve. mert azért valljuk be, nem az az általános, hogy egyből intravénással kezd valaki.
Visszabeszél,mint általában..
Nem rég jött csak haza.Bementem a szobájába,hogy beszéljek vele,erre azt mondta hogy hagyjam békén mert fáj a feje.Biztos valami buliban volt megint:(
Mondtam neki hogy el szeretném vinni nőgyógyászhoz,mert ugyebár ki tudja hogy mit csinálnak azokban a bulikban..
De azt sem hajlandó:(
Bunkó vagy sem, valahol sajnos igaza van. A szülő felelőssége, hogy 16 évesen hova jut a gyereke. ÉS nem az a fontos, hogy MOST mit teszel, hanem hogy EDDIG mit tettél. Most már azt kell mondjam, majdnem mindegy, mert amit mondasz, az egyik fülén be, a másikon ki. Reménykedni lehet, hogy nem drogos, ha mégis, akkor sok választási lehetőséged nincs:
Eddig sem én engedtem el
Elszökött..
Köszönöm a tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!