Nagyon nehéz az ilyen szituáció! Nagyon szigorunak kell lenned, hogy mentsd ami menthető! Nevelési tanácsadó? Lehet segitene vmit! Meg kell értetni vele ha nehéz is, hogy felelős a cselekedeteiert! Ha lehetőség van rá utazzatok el vhova 1hetre ahol nincs buli lehetőség, barátok! Lenne egy kis ideje gondolkodni és lenne időtök beszélgetni ami nagyon fontos egy tini életében!Akkor is ha elzarkozik! Probalni újra és újra ameg meg nem nyílik! Kerdezd meg mit szeretne mi a célja a jövőt nézve!
2013. okt. 26. 13:27
12/22 anonim válasza:
Tűszúrások a karján? Vidd el egy HIV tesztre!!! Ostorozni majd ráértek egymást utána is.
2013. okt. 26. 13:34
13/22 anonim válasza:
Ha tényleg drogozik és elviszed drogtesztre ami pozitív lesz le is csukhatják ugyanis a drogfogyasztás illegális.
2013. okt. 26. 17:20
14/22 A kérdező kommentje:
A lányom végre hajlandó volt normálisan beszélgetni
Nem rég volt egy csúnya szakítása.
Bevallotta hogy kipróbálta a drogot. Ma amikor fürdött, arra mentem be hogy vagdosta a kezét valami üvegdarabbal:( Azt mondta hagyjam elvérezni..nagyon aggódom érte:(
2013. okt. 26. 21:11
15/22 anonim válasza:
Egyértelműen pszichológus kell!
2013. okt. 26. 21:54
16/22 anonim válasza:
Aj-jaj, tűszúrások... Ez heroin lesz.
Amit keress nála, mikor nincs otthon: fóliadarabok, gyújtó, teáskanál, tű+fecskendő, esetleg ékszermérleg. Nem tudom, hol vannak pontosan a tűszúrások, ha észrevetted, biztos látható helyen van. Nem szokott tág lenni a pupillája? Ha épp be van lőve, akkor nyugodtság jellemzi, tág pupillák és mély, dörmögő hang. Vigyázz vele, mert ha nagyon benne van, akkor még ölni is képes kattogásában (kattogás: szer utáni vágyódás, jellemzője a hangulatingadozás, dühkitörések). Minél előbb vidd el egy terápiára; ne pszichológushoz, az csak ront a helyzeten! Hidd el, tudom mit beszélek.
Üdv: egy ex-heroinista.
2013. okt. 27. 08:35
17/22 anonim válasza:
Forduljatok orvoshoz!
2013. okt. 27. 12:25
18/22 KiSeM válasza:
Igen szerintem napi 3-4 db rakétát szív, pár kg kokain,extazi tabletták,heroin,hasis süti lehet,hogy intravénásna is lövi,vagy anuson keresztül adagolja.Ezt hallgatják vagy ilyeneket közben:
16-os, úgy vagy te ex-heroinista, mint én Marilyn Monroe. Kezdjük ott, hogy a herointól nem tág lesz a pupillája, hanem tűhegynyire szűkül.
2013. okt. 29. 14:31
20/22 anonim válasza:
Azon kívül nem csak heroin lehet, sőt, nem túl valószínű, hogy rögtön heroinozni kezdene. Rengetegen lövik pl. a speedet is. (Igen, én próbáltam, és voltam rehabon is, te meg orbitális baromságokat irkálsz.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!