Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mennyire gáz hogy...

Szerintetek mennyire gáz hogy anyu úgy büntet meg, hogy kapucnis széldzsekiben és dugig pakolt túrahátizsákkal kell térdelnem a sarokban?

Figyelt kérdés
Verést sosem kaptam, és mivel utállom a széldzekit és a túrahátizsákot is így ezt találta ki ha büntetni akar. Elég kényelmetlen amúgy mert a túraháti derékövét is beövezteti és szorosra is húzza a derakamnál (nem annyira hogy megfulladjak csak annyira hogy kényelmetlen legyen) 14L
2013. szept. 13. 22:56
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
xD
2013. szept. 13. 23:41
 12/35 A kérdező kommentje:
elég vicces volt mikor előált ezzel az ötlettel, meg elég hülyén néztem ki túracuccba, főleg úgy hogy miniszoknya volt rajtam és széldzseki.. xD
2013. szept. 13. 23:50
 13/35 anonim ***** válasza:
31%
:D elképzeltelek..röhögök a gép előtt a lányom meg alszik...:D
2013. szept. 13. 23:52
 14/35 anonim ***** válasza:
68%
Bocs az offért, de ez durva jó, mit röhögök. :D Jó fejek vagytok anyukáddal együtt. :D De azért legközelebb időben szólj neki, ne hagyd aggódni. Én is anya vagyok, az aggódás után nagyon haragudnék.
2013. szept. 13. 23:58
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó! :D Még jó,hogy az Én anyumnak ilyen nem jutott eszébe,mert én is útálom a susogós ruhákat!Igaz 14-évesen nem mehetem sehova este 8-nál tovább akkor is esetleg a barátnőmhöz és nem discoba!Ha a lányom nagylesz még a tipp jól jöhet!
2013. szept. 14. 00:15
 16/35 anonim ***** válasza:
10%

Gondolom, javarészt tinik válaszoltak este akik nem helyeselték édesanyád módszerét.

14 évesen örülhetsz, hogy fél 9-ig elengedtek.

(Most jöhetnék azzal, hogy 14 évesen örültem, ha 8-ig átengedtek a barátnőmhöz.)

1. késtél 1 órát. Ha majd anya leszel megtudod, egy óra késés alatt milyen szörnyűségek játszódnak le egy szülő fejében az aggodalomtól, hogy vajon mi történhetett veled.

2. hazudtál a szüleidnek arról, hogy hova mégy

Teljesen jogos volt a büntetésed.

2013. szept. 14. 07:58
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez kész!:)

Nem gáz csak elég érdekes módszerei vannak anyukádnak. Nem tudom miért nem tudnátok megbeszélni. Az, hogy bulizni voltál a tudta nélkül valóban rossz húzás volt. Megérdemelted, de szerintem hasznosabb lett volna, ha anyás leültet és elbeszélgetek. A késés meg nem olyan nagy dolog, én legalábbis soha nem kaptam érte. Elmondtam mi történt, miért késtem és ennyi.

2013. szept. 14. 08:25
 18/35 anonim ***** válasza:
57%
Hát ez aztán qrva vicces mondhatom. Anyád egy elmebeteg, tudod mikor tudott volna ilyenre rávenni 14 évesen... Te sem vagy normális, hogy hagyod, hogy megalázzon...
2013. szept. 14. 08:55
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Hozzátenném a büntetés jogos, de ezen módja elfogadhatatlan.
2013. szept. 14. 08:56
 20/35 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok tini...:D

De szerintem a többi válaszoló sem..

2013. szept. 14. 09:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!