Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mennyire gáz hogy...

Szerintetek mennyire gáz hogy anyu úgy büntet meg, hogy kapucnis széldzsekiben és dugig pakolt túrahátizsákkal kell térdelnem a sarokban?

Figyelt kérdés
Verést sosem kaptam, és mivel utállom a széldzekit és a túrahátizsákot is így ezt találta ki ha büntetni akar. Elég kényelmetlen amúgy mert a túraháti derékövét is beövezteti és szorosra is húzza a derakamnál (nem annyira hogy megfulladjak csak annyira hogy kényelmetlen legyen) 14L
2013. szept. 13. 22:56
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Anyád túl kreatív. Nem tudnátok inkább leülni és megbeszélni a problémáitokat?
2013. szept. 13. 23:02
 2/35 anonim ***** válasza:
72%
Apád nincs hogy anyádat jól helyre tegye ilyenkor?
2013. szept. 13. 23:09
 3/35 A kérdező kommentje:
Későn értem haza a discoból és anyu szerint ez nagyon is enyhe bünti. végül is megérdemeltem, csak kicsit kényelmetlen úgy térdelni 1 órát :S
2013. szept. 13. 23:16
 4/35 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem nem gáz.

Régen kukoricára térdepeltették a gyereket, ez egy modern feldolgozása ennek (és sokkal kevésbé fájdalmas).

14 évesen örülj, hogy egyáltalán elengedtek ilyen helyre.

Szerintem jól csinálta anyukád, erre remélhetőleg emlékezni fogsz, ha netán máskor késni szeretnél míg ők otthon aggódnak érted.

Ha meg nem, jöhet az ismétlés, most 2 órán át.

2013. szept. 13. 23:20
 5/35 anonim ***** válasza:
55%

De azért discoba elenged 14 évesen?!

Hát elég gáz ez a büntetés....:O

2013. szept. 13. 23:21
 6/35 anonim ***** válasza:
82%
Jó hogy nem dob ki az utcára valami túlélőcsomaggal :D mire felnősz olyan leszel mint Sarah Connor a Terminátorban.
2013. szept. 13. 23:26
 7/35 A kérdező kommentje:
2 óra térdeléstőt tuti kiakadnék, igaz hogy nem fáj csak kényelmetlen, mert utállom a dzseki susogós hangját meg az övet is :S Amúgy nem tudta hogy discoba mentem (végül is csak ilyen kis bulis hely nem olyan nagy disco) és csak 1 órét késtem. fél9-re kellett volna hazaérnem.
2013. szept. 13. 23:39
 8/35 anonim ***** válasza:
79%

Vagy mint Bear Grylls......:D :D

(bocsi ezt nem tudtam kihagyni)

2013. szept. 13. 23:39
 9/35 anonim ***** válasza:
77%

1 óra alatt egy anya szét aggódja magát.Majd rájössz ha anya leszel.

Inkább hívd fel,hogy késel mint,hogy megegye az ideg 1 órán keresztül.

Bármikor bármi történhet veled,aggódik..

2013. szept. 13. 23:41
 10/35 anonim ***** válasza:
68%

Sarah Connor k**va jófej csaj, régebben olyan akartam lenni, mint ő.

Gáz, vagy nem gáz, kérdező, szerintem is kreatív büntetés, és maximum cikinek érzed, meg utálod ezeket a cuccokat, de nem hiszem, hogy komoly lelki sérülés szenvednél ettől. Van, aki láncra vernek a kutya mellé, van, akit egyenesen ott nevelnek/tartanak, van, akit ok nélkül is félholtra vernek a szülei, és nem sorolom tovább, mert rosszakat fogsz álmodni.

Amit tehetsz, hogy tartod magad a szabályokhoz, és elkerülöd, hogy olyan helyzetben találd magad, ahol túrahátizsákkal, széldzsekiben kell a sarokban térdepelned, nem? Be is vallod, hogy oka volt a büntinek. Amúgy szerintem klasszak vagytok te is, anyud is, nem fröcsögsz itt úgy, mint a tinik 95 %-a és be is ismerted, hogy rossz fát tettél a tűzre, nem akarod kisangyalként feltüntetni magad.

2013. szept. 13. 23:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!