Szerintetek mennyire gáz hogy anyu úgy büntet meg, hogy kapucnis széldzsekiben és dugig pakolt túrahátizsákkal kell térdelnem a sarokban?
Figyelt kérdés
Verést sosem kaptam, és mivel utállom a széldzekit és a túrahátizsákot is így ezt találta ki ha büntetni akar. Elég kényelmetlen amúgy mert a túraháti derékövét is beövezteti és szorosra is húzza a derakamnál (nem annyira hogy megfulladjak csak annyira hogy kényelmetlen legyen) 14L2013. szept. 13. 22:56
21/35 anonim válasza:
Jobbat is kitalálhatott volna,így röhögve csinálhattad végig az egészet..persze,így könnyű gyereket büntetni..chh.:')
22/35 A kérdező kommentje:
Jó tényleg vicces bünti de azóta nem késtem otthonról, mondjuk anyu azt mondta, hogy legközelebb nem csak 1 órát fogok térdelni hanem sokkal többet, ha nem jövök haza időbe vagy nem szólok, hogy ha kések. más dolgokért is így fog büntetni.. Azért ez az 1 óra is kényelmetlen volt:S
2013. szept. 14. 11:39
23/35 anonim válasza:
14 évesen discoba minikszoknyában.
Én minimum felöltöztettelek volna széldzsekibe, túrahátizsákba és elvittelek volna a discoba és együtt buliztunk volna úgy,hogy nem vehetted volna le.
24/35 A kérdező kommentje:
nem discoba készültem csak nyár volt és miniszoknya volt rajtam. Meg nem igazi disco volt csak ilyen kisebb bulizós hely.
2013. szept. 14. 12:07
25/35 anonim válasza:
Fél tíz még nem a világvége. Bár én anyukád helyébe először elbeszélgettem volna veled és ha az után sem érted meg akkor csináltam volna ezt. De úgy gondolom ezzel jól megúsztad. Szerinte ez néha jobb mint kapni pár pofont és megaláznak.
26/35 anonim válasza:
Igazán megdobhattad volna egy sms-sel hogy késni fogsz, de az lenne a normális ha megbeszélnétek,
27/35 A kérdező kommentje:
volt már olyan, hogy elkéstem úgy 10-15 percet és azért nem kaptam semmi féle büntit csak figyelmeztetést. most is azt hittem hogy csak ez lesz de nem jött be.. xD Tanultam belőle, csak az lesz fura hogy mostantól, ha kétszer kell figyelmeztetnie valamiért, akkor nem úszom meg egy óra térdeléssel, tovább kell majd:S nem szeretnék többet térdelni de gondolom úgyis fogok még, mondjuk biztos akkor is meg fogom érdemelni ..:S
2013. szept. 14. 16:39
28/35 anonim válasza:
hat ha tudnam ,hogy ennyi bunti jar egy ilyenert , akkor nyugodt lelekkel csinalnam a rossz dolokat.
Nallam a buntetes egy ilyenert kb szobafogsag, se tv, se laptop, se telefon, se mp3..
Es nem beszel velem napokig es nem segit semmibe, kerdesre se valaszol ..
29/35 A kérdező kommentje:
nekem anyu soha nem vett el semmimet, meg nem is nagyon büntetett eddig, pedig már figyelmeztetett többször, hogy büntetés lesz, ha nem fogadok szót. amúgy nagyon kényelmetlen tud lenni egy órányi térdelés is úgy hogy be vagy dzsekizve meg övezve egy túrhátizsákba. nakam nagyon kényelmetlen volt mert nem szeretem az ilyen cuccokat, meg azért térdelni se kellemes dolog. Egy óra kibirható de ha anyum legközelebb több órára térdeltet akkor az már nekem is szigorú büntetés lesz, és tuti lesz ilyen mert nem vagyok mindig annyira szófogadó.
2013. szept. 14. 17:34
30/35 anonim válasza:
megérdemelted a büntetést,de amit az anyád csinált az nem büntetés/nevelés,hanem megalázás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!