Miért van ennyire túllihegve ez az "ott alvás" téma 16-17 éves lányok esetében?
Egyszerűen csak ámulok-bámulok egyes szülő véleményén, miszerint "18 alatt semmiképp", és hasonlók.
Ne értsetek félre, a felelőtlenül szexelő tinédzsereket én is elítélem, de egy párkapcsolatban élő felvilágosított 16-17 éves lány miért ne aludhatna a barátjánál?
A kérdésem nem provokáció céljából tettem fel, és mégcsak vitát sem akarok szítani, de egyszerűen nem értem.
De elítélni senkit nem fogok a korai szex miatt egyébként. Csak hát akik itt írták, hogy 'nem mert nem, mert nem illik tinikapcsolatba' stb., azok szerintem baromira nem tudnak nevelni. Ha nekem anya ilyen érveket mutatott volna fel, már rég túl lennék mindenen. Azt hiszitek ez jóra vezet? Hozzám anya mindig sok szeretettel jött beszélgetni, elmagyarázott mindent, rengetek rossz példát felhozott (pl a barátnői
hogy jártak a korai szex-el stb) elmagyarázta mi mire utal, fontos dolgokat mondott úgy alapjába a férfiákról, éreztette, hogy jót akar nekem, rá számíthatok és megbeszélhetek mindent vele.
Én imádom az anyámat, amiért nem tiltással, hanem érvekkel nevelt :) Ezért lett belőlem egy nyugodt ember, akinek nem kell lázadoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!