Miért van ennyire túllihegve ez az "ott alvás" téma 16-17 éves lányok esetében?
Egyszerűen csak ámulok-bámulok egyes szülő véleményén, miszerint "18 alatt semmiképp", és hasonlók.
Ne értsetek félre, a felelőtlenül szexelő tinédzsereket én is elítélem, de egy párkapcsolatban élő felvilágosított 16-17 éves lány miért ne aludhatna a barátjánál?
A kérdésem nem provokáció céljából tettem fel, és mégcsak vitát sem akarok szítani, de egyszerűen nem értem.
Utolsó válaszadó vagyok. Engem aztán tökre nem érdekel ezaz egész vita, ami itt zajlik, de jól esik leírni azt amit gondolok. 16 éves lány vagyok, még szűz. Úgy terveztem, hogy majd csak a férjemnek adom oda magamat, nagyon szeretném ha ez így lenne. Volt már pár barátom, de nem voltam annyira szerelmes, hogy meg tegyem. Volt olyan fiú akit a türelmetlensége miatt hagytam el. Én ilyen vagyok. Mert az én lelkem, lelki világom ilyen. DE soha a büdös életben nem ítéltem el azokat , akik már/korábban nemi életet élnek. Szánalmasnak tartok néhány itteni válaszadót. 18 évesen, 4 hónap együttlét után 'oda dobta' magát ? ;) nem lesz Önből kiélt ri.bi, aki 3-4 hónap után bárkivel össze fekszik? Jaaj értem! Most jön majd aza duma, 'hogy hát ő azóta a férjem! :O '
Jah hát nekem meg az unokanővérem 16 évesen, több mint 2 év együttlét után vesztette el a szüzességét , most 22 éves, és már férj és feleség. Áh a francba de ez így nem jó! Mert játszották a felnőttet! Uram Atyám! Kérlek Titeket, itt válaszolók, értsétek meg: ri.banc volt az unokanővérem, mert ő 16 évesen, több éven át tartó kapcsolatban veszítette el. Ezt így Ti ne tegyétek! Várjátok meg a 18-at, és pár hónap elteltével feküdjetek össze valakivel. Értitek? Eza helyes. Mert a tinikapcsolatban ilyennek helye nincs, de a fiatal felnőtt korban ez így helytálló.
BUTA, SZŰKLÁTÓKÖRŰ, SZÁNALMAS EMBERNEK TARTOK ITT JÓ PÁR EMBERT. Bagoly mondja verébnek. Ti csak rá vágjátok, hogy 'az én lányomat úgy fogom nevelni, hogy ne akarja, nem hagyom majd, hogy felnőttet játszon' Úr Isten, Ti azt gondoljátok, hogy minden a neveltetéstől függ? Igen, sok dolog függ attól, de nem minden. Tudjátok Ti, milyen hatással lehet a kamasz gyerekre a TÁRSASÁG? Én tudom! Mert, bár a családom mindig sok időt szentelt a neveltetésemre, nem csak a szüleim, hanem bácsikám, nénikém, stb. mégis el követtem pár hülyeséget amikor gimibe fel kerültem. Nem szexre értem. De nem lettem tökéletes, akárhogy is neveltek. Egyébként, véleményem szerint, a szex az ami nem a neveltetéstől függ. Nekem pl. az 'alapjáratom' ilyen és kész. De van akinek egyszerűen korábban igénye van rá.
Na mind1 nem magyarázkodok itt tovább. De ezt már le kellet írnom. '18 évesen 4 hónap után' 'kollégiumban' na nekem ennyi elég is volt. Vártatok mi? Ja aztán meg bele a közepébe mert 'juj elmúltam 18 b.@szni kell 4 hónap után gyerünk baby a koliba, jaj de aza
16 éves kiscsaj egy ku..va mert 2év után az otthon kényelmében le feküdt a barátjával...' -.- xDDDDDDDD VICCCCC
00:28-as vagyok. Kedves utolsó, aki azt kérdezte hol a határ: ez nem a határoktól függ. Nekem őszintén szólva az sem tetszik ha a 14 éves lány szexel, meg azt sem, ha a 18 éves 4 hónap után le fekszik valakivel. Magyarán nagyon kiakadnék, ha a lányom 14 évesen szexelne, de ez is kész vicc, hogy 18 évesen 4 hónap után. Ha már eddig várt...
Nekem, ami tetszene, az az lenne, ha a lányom megbízna bennem és megértené, hogy korai 14 évesen a szex. Azt tartanám ideálisnak, ha mondjuk 16 éves kora körül kezdene el ÚGY közel kerülni 1 olyan fiúhoz, akivel min. 1 éve együtt van. És olyan 17 körül adná oda magát. De én szeretném majd nagyon jól ismerni azt a fiút, és sokat beszélgetni vele, meg a lányommal is. Hú hát kicsit elkalandoztam, de én valahogy így csinálnám :) És ami a legfontosabb: nem eltiltani akarom a korai szextől, hanem megértetni vele, hogy miért nem jó. Mert pl magamból ki indulva, 14 és 16 év között rengeteget változtam, szinte ez-idő alatt forrt ki a személyiségem. És attól függetlenül, hogy ÉN elég vallásos vagyok, nem fogom a lányomat olyanra kötelezni, hogy várjon házasságik, csak mert ÉN úgy akartam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!