Miért van ennyire túllihegve ez az "ott alvás" téma 16-17 éves lányok esetében?
Egyszerűen csak ámulok-bámulok egyes szülő véleményén, miszerint "18 alatt semmiképp", és hasonlók.
Ne értsetek félre, a felelőtlenül szexelő tinédzsereket én is elítélem, de egy párkapcsolatban élő felvilágosított 16-17 éves lány miért ne aludhatna a barátjánál?
A kérdésem nem provokáció céljából tettem fel, és mégcsak vitát sem akarok szítani, de egyszerűen nem értem.
Mindenkinek szíve-joga eldönteni mit enged meg a lányának és mit nem.
Ahogy olvasom a válaszokat semmi nem jó. Nem jó ha megtiltod,de az sem ha megengeded?
Én úgy gondolom,hogy egy normális 17 éves lány aludhat együtt a barátjával,ha már elég ideje együtt vannak és szeretik egymást,de! csak addig amíg nem havonta másik fiúval akarna együtt aludni.
Én is 17 éves vagyok,lány. Igaz nincs barátom,de úgy gondolom,hogy ha lenne akkor tudnék valamiféle kompromisszumot kötni a szüleimmel,hogy engedjék az együttalvást. Ez nálunk úgy működik,hogy ameddig én betartom az ő szabályaikat addig minden úgy van,ahogy megbeszéltük,de ha megszegem akkor ott vége mindennek.
Szerintem ezen kár rágódni,minden szülő-és kamasz máshogy gondolja. Van akinek egy együttalvást semmit sem jelent van akinek pedig többet jelent,mint a szex.
Én azokat a szülőket is megértem akik nem akarják ezt megengedni,mert az ezért egy együttalvás az sokkal közelebb visz a másik emberhez és féltik a gyereküket a csalódástól meg még ezer oka lehet,hogy nem engedik. Ez van. Elkell fogadni. Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja.
Huu látom itt elég sok kiskorú van, hisz a laza erkölcsű kicsi lányt pontozgatják fel, azt, aki szerint meg nem kéne 14 évesen szexelni meg bulizgatni, meg 0 közeli százalékkal van.
Hogy a kérdező második kérdésére is válaszoljak: Ott aludni a 18. születésnapomon aludtam először, és a szüzességem is akkor vesztettem el, akkor voltunk 4 hónapja együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!