Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ennyire túllihegve...

Miért van ennyire túllihegve ez az "ott alvás" téma 16-17 éves lányok esetében?

Figyelt kérdés

Egyszerűen csak ámulok-bámulok egyes szülő véleményén, miszerint "18 alatt semmiképp", és hasonlók.

Ne értsetek félre, a felelőtlenül szexelő tinédzsereket én is elítélem, de egy párkapcsolatban élő felvilágosított 16-17 éves lány miért ne aludhatna a barátjánál?

A kérdésem nem provokáció céljából tettem fel, és mégcsak vitát sem akarok szítani, de egyszerűen nem értem.

2013. aug. 14. 18:10
 51/94 A kérdező kommentje:
És nem tetted volna meg, ha a szüleid valamelyik korábbi barátodnál engedik az ottalvást?
2013. aug. 14. 20:47
 52/94 anonim ***** válasza:
58%
Voltam én is depressziós 16 éves koromtól,hidd el tudom milyen az,de nevetséges ahogy előadod,hogy milyen szörnyen depis voltál aztán még csak 14 vagy de hirtelen mindent engednek a szüleid már nem is vagy depressziós azért ez nem így működik..
2013. aug. 14. 20:47
 53/94 anonim ***** válasza:
100%
Ott aludtam 17 évesen a barátomnál többször és nem tettem meg,de már 17 voltam elég régóta együtt voltunk és kiskorunk óta ismertük egymást
2013. aug. 14. 20:48
 54/94 A kérdező kommentje:
Márpedig igenis okozhat depressziót a társaság hiánya.
2013. aug. 14. 20:49
 55/94 anonim ***** válasza:
68%
Nekem azért rossz, hogy nem tudok ott aludni, mert nem tudok például hazajutni normális időpontban, az utolsó busz hazafelé 5-kor van, 10 km-t meg nem fogok gyalogolni.
2013. aug. 14. 20:49
 56/94 anonim ***** válasza:
16%
Nem arról van szó,hogy társaság hiánya nem okozhat de 14 évesen azért nem oké,hogy ez a szórakozása,társaság máshol is van nem csak a kocsmában,a buliban,meg a fesztiválon
2013. aug. 14. 20:50
 57/94 anonim ***** válasza:
65%
Egy szóval sem mondtam, hogy azért, mert engednek dolgokat nem vagyok depressziós. Igenis előjön. Mert még mindig megkapom a korosztályomtól a megvetést, mert sebezhető ember vagyok. Ahogy ez például egy csirkeudvarban megy. Azt az egyedet csípik és kergetik a többiek, amelyik a legsebezhetőbb. Hát így jártam én :) Rajtam, egy pszichológus segített és a barátom, neki sokat köszöünhetek, mert sokat változtatott a hozzáállásomon.
2013. aug. 14. 20:54
 58/94 anonim ***** válasza:
65%
Meg azért olyan gyakran nem járok bulikba :) 13 évesen voltam először egy kis koncerten a barátommal, 1-kor jött értem anya. Utána még voltam egy falunapon és egy szüreti bálon, falunapon 10-ig, szüreti bálon 2-ig. Ebben az évbewn sem voltam sok helyen, ugye megint falunap, egy-két koncert ebben ki is merült az egész bulizás téma. CSak jobb lenne, ha nem kéne értem jönni.
2013. aug. 14. 20:56
 59/94 anonim ***** válasza:
92%

Mindenkinek szíve-joga eldönteni mit enged meg a lányának és mit nem.

Ahogy olvasom a válaszokat semmi nem jó. Nem jó ha megtiltod,de az sem ha megengeded?

Én úgy gondolom,hogy egy normális 17 éves lány aludhat együtt a barátjával,ha már elég ideje együtt vannak és szeretik egymást,de! csak addig amíg nem havonta másik fiúval akarna együtt aludni.

Én is 17 éves vagyok,lány. Igaz nincs barátom,de úgy gondolom,hogy ha lenne akkor tudnék valamiféle kompromisszumot kötni a szüleimmel,hogy engedjék az együttalvást. Ez nálunk úgy működik,hogy ameddig én betartom az ő szabályaikat addig minden úgy van,ahogy megbeszéltük,de ha megszegem akkor ott vége mindennek.

Szerintem ezen kár rágódni,minden szülő-és kamasz máshogy gondolja. Van akinek egy együttalvást semmit sem jelent van akinek pedig többet jelent,mint a szex.

Én azokat a szülőket is megértem akik nem akarják ezt megengedni,mert az ezért egy együttalvás az sokkal közelebb visz a másik emberhez és féltik a gyereküket a csalódástól meg még ezer oka lehet,hogy nem engedik. Ez van. Elkell fogadni. Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja.

2013. aug. 14. 21:08
 60/94 anonim ***** válasza:
23%

Huu látom itt elég sok kiskorú van, hisz a laza erkölcsű kicsi lányt pontozgatják fel, azt, aki szerint meg nem kéne 14 évesen szexelni meg bulizgatni, meg 0 közeli százalékkal van.

Hogy a kérdező második kérdésére is válaszoljak: Ott aludni a 18. születésnapomon aludtam először, és a szüzességem is akkor vesztettem el, akkor voltunk 4 hónapja együtt.

2013. aug. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!