Miért van ennyire túllihegve ez az "ott alvás" téma 16-17 éves lányok esetében?
Egyszerűen csak ámulok-bámulok egyes szülő véleményén, miszerint "18 alatt semmiképp", és hasonlók.
Ne értsetek félre, a felelőtlenül szexelő tinédzsereket én is elítélem, de egy párkapcsolatban élő felvilágosított 16-17 éves lány miért ne aludhatna a barátjánál?
A kérdésem nem provokáció céljából tettem fel, és mégcsak vitát sem akarok szítani, de egyszerűen nem értem.
Én meg nem értem miért kell rohanni egy kapcsolatban főleg egy kamasz/tinilány esetén. Még 16-17 évesen is inkább az ismerkedésről, és ne a testiségről szóljon egy kapcsolat. Az együttalvást én egy olyan intim dolognak tartom, amit szeretném, ha azzal élne át a lányom, akivel tényleg sikerült már egy harmonikus, bensőséges viszonyt kialakítani, és nem holmi pár hónapos fiúval akivel éppen együtt van. Nem hiszem, hogy normális lenne ha pl.: minden pár hónapos randipartner nálunk töltené az éjszakát...
17 évesen, egy komoly kb. 1 éves kapcsolatban már elfogadhatónak tartanám, előtte azonban semmiképp.
De pontosan ezt írtam, hogy az együttALVÁS nem feltétlen vonja maga után a testiséget.
Egyszerűen csak szerintem jó érzés amellett ébredni, akit szeretsz, jó érzés vele aludni, anélkül, hogy bármi is történne.
Mit jelent a te ismeretedben az, hogy nem kell "MINDEN férfival" átélni?
Én itt most maximum egyre gondoltam, nem minden férfira :D
Az, hogy az együtt alvás a felnőtt kapcsolat része, nem a tini kapcsolaté.
A tini kapcsolatnak baromira nem erről kell szólnia.
Ebből következnek sokszor azok a sajnálatos esetek, mikor a szülőnek már elnézést a kifejezésért, de átvan baszva a feje, hogy "megyek a barátnőmhöz, nála alszom", közben meg a barátjánál van.
Nekem engedték tizenhat éves koromtól a barátomnál alvást, mert a szüleim kiskorom óta megbíznak bennem, nemis lettek átvágva sosem, és maradandó lelki és testi károsodásokat sem szenvedtem el az "ottalvások" után.
Gyerekemnek nincs ilyen ott alvásos mániája mint sok inteni kérdésben így barátnőnél sem alszik.
Meg ha ott aludna is a barátnőnél nem hiszem, hogy a barátnő anyukájával nem beszélném meg.
Ha valakinek az ott alvás hiánya lelki sérülést okoz az már rég rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!