Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ennyire túllihegve...

Miért van ennyire túllihegve ez az "ott alvás" téma 16-17 éves lányok esetében?

Figyelt kérdés

Egyszerűen csak ámulok-bámulok egyes szülő véleményén, miszerint "18 alatt semmiképp", és hasonlók.

Ne értsetek félre, a felelőtlenül szexelő tinédzsereket én is elítélem, de egy párkapcsolatban élő felvilágosított 16-17 éves lány miért ne aludhatna a barátjánál?

A kérdésem nem provokáció céljából tettem fel, és mégcsak vitát sem akarok szítani, de egyszerűen nem értem.

2013. aug. 14. 18:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 A kérdező kommentje:
Énis pontosan erről beszéltem, amiről az utolsó válaszoló :D
2013. aug. 16. 14:48
 92/94 anonim ***** válasza:
10%

15 évesen jöttem össze az első barátommal, akivel másfél évig voltunk együtt (nem feküdtünk le). Rengeteget könyörögtem anyuéknak, hogy had aludjunk együtt. Nem engedték. Én akkor azt hittem hogy baromi érett vagyok, igaz anyuék is azt mondták, hogy érett vagyok a koromnál, de akkor is gyerek. Ennek a kapcsolatnak vége is lett szex és együtt alvás nélkül. A következő párommal 17 évesen jöttünk össze, 8 hónap után aludhattunk együtt. Én egyébként akkor vesztettem el a szüzességem. Anyunak pontosan elmondtam miért szeretnék a barátommal aludni és mivel majdnem 18 éves voltam és abszolút megbíznak bennem is és a páromban is ezért megengedték. A párom akkor volt 20 éves, dolgozott már, tanult mellette, így ez, még ha nem is teljesen, már jobban hasonlított egy felnőtt kapcsolatra, mint az első barátommal. Őszintén bevallom hálás vagyok anyukáméknak, hogy az első barátommal 15-6 évesen nem engedték meg. Akkor én is baromira szerelmes voltam, de amit most a párom iránt érzek az kilóméterekkel magasabb rendű érzelem.

Itt tényleg nem a szexen van a hangsúly, hanem azon, hogy 15-6 évesen nem kell a másiknál ott aludni.És én sem fogom engedni a lányomnak bármilyen őzike szemekkel könyörög.

2013. aug. 16. 18:30
 93/94 anonim ***** válasza:
100%

mert az egyuttalvas a szexszel van osszekottetesben az emberek szerint. En 20 evesen kezdtem a kapcsolatot, elso barat stb. Nem aludtunk egyutt sosem, de erdekes modon, megis lefekudtunk egymassal. Sok szulo annyira naiv, hogy szerintuk csak este es csak az agyban lehet szeretkezni. Pedig tokeletesen mukodik a dolog barhol, barmikor...

Bar en nem voltam akkor mar kamasz, de 16-17 evesen nem biztos, hogy megengedtek volna...

2013. aug. 19. 21:51
 94/94 anonim válasza:
Hú de régi ez a kérdés már... En 15 éves koromban aludtam először a barátommal. 10 hónapja voltunk együtt akkor. 8 éve ismertuk egymast már akkor előtte pedig legjobb barátok voltunk szóval a bizalom ittR régen megvolt. Most sokan el fognak ítélni de az első együttalvasnal én már nem voltam szuz. És nem bántam meg semmit. Teljes volt a bizalom mindig és a lelki kapcsolatunk is megvolt. Örülök hogy akkor történt meg. És hiába mondja mindenki ez nem korhoz köthető. Lehetsz te 16 évesen is érett és 25 évesen is erettle. Ez így van bárki bármit mond. :)
2018. jún. 25. 13:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!