Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ennyire túllihegve...

Miért van ennyire túllihegve ez az "ott alvás" téma 16-17 éves lányok esetében?

Figyelt kérdés

Egyszerűen csak ámulok-bámulok egyes szülő véleményén, miszerint "18 alatt semmiképp", és hasonlók.

Ne értsetek félre, a felelőtlenül szexelő tinédzsereket én is elítélem, de egy párkapcsolatban élő felvilágosított 16-17 éves lány miért ne aludhatna a barátjánál?

A kérdésem nem provokáció céljából tettem fel, és mégcsak vitát sem akarok szítani, de egyszerűen nem értem.

2013. aug. 14. 18:10
 41/94 anonim ***** válasza:
31%
Jaj nehogy sajnáljalak már a nagy depressziód miatt,elég gáz ha az oldja meg hogy bulizol,szexelsz,fesztiválozol,éretlen gyerekként.Komolyan azért tart itt a világ mert a tiedhez hasonló szülők nem tudnak gyereket nevelni.Tojáshéj ott van a fenekeden,de te már úgy élsz,mint egy 17-18 éves,vagy mint egy főiskolás.
2013. aug. 14. 20:36
 42/94 anonim ***** válasza:
85%
Itt vitáról alapvetően szó sincs mivel a kedves "felnőttek" nem vitáznak csak a véleményüket nyomják. Nem vagy tisztában a vita fogalmáról
2013. aug. 14. 20:37
 43/94 anonim ***** válasza:
19%
Tanulj meg szöveget értelmezni.
2013. aug. 14. 20:38
 44/94 anonim ***** válasza:
84%
Fordítva is igaz :) A koromat máris felhasználod ellenem. Neked van egy olyan fajta előítéletességed, miszerint, aki fiatal, az már hülye és persze az idősebbnek van azonnal igaza :) Meg van egy olyan is, hogy aki ilyen korban már szexel, az a társadalom legalja lehet. Pedig elég sok szülő tart amúgy rendes lánynak, nem a nemi életem miatt kéne ezt eldönteni.
2013. aug. 14. 20:40
 45/94 A kérdező kommentje:

"Kérdező,már jó páran leírtuk de úgysem érted meg mert tini vagy aki azt hiszi mindenki hülyeséget beszél,csak Ő nem majd ha érettebb leszel,és felnősz megérted."

Mit kéne megértenem?

Nem egy élő példa van előttem, hogy a szigorban és elnyomásban nevelkedő kortársaim, avagy nálam fiatalabbak hogyan próbálnak meg kitörni a szülők nyomása alól. És nem épp a legszebb példák, és a legtöbb esetben nem a szex a legrosszabb következmény, amit maga után von a vasszigor.

Engem nem tiltottak sok dologtól, csak felhívták a figyelmem az esetleges következményekre. És tessék, boldog vagyok és kiegyensúlyozott, nem követtem el talán akkora hülyeségeket sem.

2013. aug. 14. 20:41
 46/94 anonim ***** válasza:
5%
Az első válaszodból vontam le a következtetéseket,mielőtt olvastam volna hány éves vagy már nem volt rólad jó véleményem.A szüleidről meg végképp nem.
2013. aug. 14. 20:42
 47/94 A kérdező kommentje:

Mellesleg kérdezném azoktól, akik nagyon ellenzik mindezt: Hány évesen, és hol vesztettétek el a szüzességeteket? :)

Bár valószínű, nem fog túl sok olyan válasz érkezni, ami igaz, márha fog egyáltalán bármilyen is :)

2013. aug. 14. 20:44
 48/94 anonim ***** válasza:
10%
Jajj már azért mert egy szülő nevel vannak szabályok,korlátok még nincs a gyerek elnyomva,szóval azért ne keverd már a dolgokat,vannak olyan szülők akik még a pisilést is megtiltják a gyereknek nyilván túlzok,de azért mert a szülő nem engedi,hogy a 15 éves gyereke pasival aludjon az nem az a kategória.Inkább azokkal a gyerekekkel lesz több probléma akiknek mindent megengednek a szülei.
2013. aug. 14. 20:44
 49/94 anonim ***** válasza:
61%
Jaj bocs, ha kamaszként vagy depressziós, azt sz**juk is le, mert biztos komolytalan? :) Teljesen igazad, van, ha nem érdekelt volna senkit én is megöltem volna magam rég :) Szerintem a te gyereked sem lesz valami boldog, ha így állsz hozzá, hogy egy fiatalabb embernél minden komolytalan. Igaz, nem kell dolgoznom és ilyesmi, ezzel nincs gondom. Inkább az emberek természetével, a megkülönböztetéssel küszködtem. A mindennapos "öld meg magad" beszólásokkal tele volt a tököm. Plusz még meg is vertek, ilyenek,ne várd, hogy akkor nem lesz valami baja valakinek.
2013. aug. 14. 20:45
 50/94 anonim ***** válasza:
5%
tessék 19 voltam, főiskola kollégiumában a barátom szobájában,csak mert nem siettem el a dolgokat,elhiheted előtte volt pár barátom,de vele feküdtem le először
2013. aug. 14. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!