Mennyi zsebpénzt adnátok egy 13 éves kislánynak?
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 17:10
1/39 anonim válasza:
13 évesen nem kaptam zsebpénzt... sőt még most sem..
16/L
2/39 anonim válasza:
Heti 500 forint, ebből szépen ellehet kezdeni gyűjteni:) ha ügyes egy évben akár 24 000 is összejön ebből:)
3/39 anonim válasza:
Nem adok zsebpénzt, nem tartom jó dolognak. Megadunk mindent, amire szüksége lesz, ha van valami, amire nem gondoltunk, akkor majd szól.
4/39 anonim válasza:
Semennyit. Ha kell valami, megveszem neki, ha valami nagyobb értékűre vágyik, megkapja szülinapra, vagy karácsonyra, persze csak akkor, ha megérdemli.
5/39 anonim válasza:
Osztom a tobbieket velemenyet. En se kaptam soha, nem is hianyzott, ami kellett megkaptam, ha meg valami extrara vagytam, megbeszeltuk anyukammal. 500 forintnal semmi esetre se adnek tobbet. (hetente)
6/39 anonim válasza:
Én pedig mindig kaptam és meg is tanultam takarékoskodni vele.
300-500Ft szerintem elég egy hétre.
7/39 anonim válasza:
1000 Ft-ot kapok egy hétre + 10.000 Ft-ot ruhára. Ez azt jelenti, hogy MINDEN ruhát én veszek magamnak, ha túl drága bakancsot veszek és nem marad pénzem nem lesz kabátom vagy bugyim :) Persze ilyen nem fordult még elő, nem nagyon vásárolgatok, ha meg igen, akkor turkálóba járok, így gyorsan összespórolok sok pénzt. Persze vezetnem kell egy füzetben, hogy mennyit költök és mire.
8/39 anonim válasza:
Én sem kaptam ennyi idősen zsebpénzt.Ahogy az előzők írták,maximum 500 ft hetente.
9/39 anonim válasza:
18:10-es vagyok, annyit javítanék rajta, hogy a 10-est csak havonta kapom :DD
10/39 anonim válasza:
13 évesen minek neki? Hogy elkezdjen cigizni, alkoholizálni?
Majd 15-16 évesen adhatsz neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!