Egy 14-15 éves lány még kislánynak számít?
Hát szerintem ez attól is függ, hogy mennyire érett az illető szellemileg. Úgy értem, az egy dolog, hogy valaki például betöltötte a 18-at, mikor halvány lila gőze sincs az életről vagy bármiről a világon.
Szerintem egy 14-15 éves GYEREK már NEM kislány. Egy kamasz. De ez megint nem korfüggű, hogy ki kislány meg nagylány. És ez most nem azon múlik, hogy mi az érdeklődése. Értem most ezalatt, hogy attól még ha például mesecsatornát néz (DisneyChanel-re vagy Nickelodeonra gondolok; és amúgy azokat én is szoktam nézni) egy 14-15 éves, nem feltétlenül kislány, vagy ha példaul plüssel alszik, akkor sem. Én a tükörben telefonnal pózolgató 12-13 éveseket hívom kislánynak. De van, aki még 18 évesen is ezt csinája.
De ez csak a személy szerinti véleményem.
És ugyanígy vagyok az ifjú korral is. De ha meghatározni kéne én olyan 21-22-23 éves kortól mondanék egy embert ifjúkorúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!